Fojnica online v2018
Početna > Dešavanja u Fojnici > 2011. > Robert preživio ubod preko šezdeset osova

"Ovo su bili veći osovi, kažu da su to divlje pčele.“ za Fojnica online priča kazuje Robert i grli svog djeda i u šali dodaje kao u onoj pjesmi „Svud se dićim što na djeda ličim“.
"Ovo su bili veći osovi, kažu da su to divlje pčele.“ za Fojnica online priča kazuje Robert i grli svog djeda i u šali dodaje kao u onoj pjesmi „Svud se dićim što na djeda ličim“.broj pregleda - 407august 2011.
Gojevići, Fojnica
Robert preživio ubod preko šezdeset osova
Foto: Hazim Čukle
„Branio sam se ali oni su me ujedali po cijelom tijelu. Bacao sam se na zemlju, ustajao i na brzinu sam sjeo u svoj automobil i došao do „Doma zdravlja“ u Fojnici", priča nam Robert
„Branio sam se ali oni su me ujedali po cijelom tijelu. Bacao sam se na zemlju, ustajao i na brzinu sam sjeo u svoj automobil i došao do „Doma zdravlja“ u Fojnici", priča nam Robertbroj pregleda - 386august 2011.
Gojevići, Fojnica
Robert preživio ubod preko šezdeset osova
Foto: Hazim Čukle
Ono što se dogodilo 22 godišnjem Robertu Zdravka Miletiću iz fojničkog naselja Gojevići  moglo bi da ide i u rublikku „Vjerovali ili ne“. Roberta je ujelo preko šezdeset osova.
Ono što se dogodilo 22 godišnjem Robertu Zdravka Miletiću iz fojničkog naselja Gojevići moglo bi da ide i u rublikku „Vjerovali ili ne“. Roberta je ujelo preko šezdeset osova. broj pregleda - 333august 2011.
Gojevići, Fojnica
Robert preživio ubod preko šezdeset osova
Foto: Hazim Čukle
broj slika - 3 broj strana - 1