Novosti iz Općine

Koncertom VA Srma počela manifestacija 'Fojničko ljeto 2019'

Koncertom VA Srma počela manifestacija 'Fojničko ljeto 2019'

Dani zabave, kulture i druženja u sklopu manifestacije 'Fojničko ljeto 2019' otovoreni su sinoć večeras koncertom vokalnog ansabla Srma na fojničkim bazenima.

Brojni Fojničani i gosti su uživali u dva sata odličnog programa koji su pripremile članice Srme sa gosima, Sejom Pitićem i Mirhadom Okanovićem. Za odličnu muzičku pratnju pobrinuo se orkestar Damira Galijaševića.

Goste je pozdravio načelnik općine Fojnica Sabahudin Klisura koji je rekao kako je manifestacija „Fojničko ljeto“ postala prepoznatljiva u Fojnici i šire.

„Ove godine smo nastojali da napravimo programe koji će privući veliki broj gostiju, u brojnim sadržajima će moći uživati sve generacije“ naglasio je Klisura.

Na kraju, načelnik Klisura se zahvalio i prijateljima ove manifestacije, JP BH Pošta, Lječilištu Reumal i Štampariji Fojnica.

Manifestacija 'Fojničko ljeto' bit će nastavljena večeras programom za najmlađe. Mališani će uživati u odlično osmiljenoj plesnoj zabavi sa maskotama i brojnim igrama te nagradama. Program počinje u 19 sati na platou Aquaparka.

Log in