Nova verzija sajta
Traženi pojam
U kategoriji
Datum (godina/mjesec/dan)  //

Bilo koju riječ Sve riječi

Vaša pretraga za TRC Kraljica Katarina je pronašla slijedeće:

Doček Nove godine u pubu i restoranu TRC-a
Emir Aletić - Utorak, 22.12.2009, 16:28
Klikni za više fotografijaHotel "Stari grad"
Desetak je dana ostalo do ulaska u novu, 2010. godinu. Kao i prethodnih godina, proslava novogodišnje noći biće organizovana u mnogim ugostiteljskim objektima u našem gradu, a organizovanog dočeka na otvorenom, ni ove godine neće biti.

Poseban ugođaj trebali bi imati gosti pub-a i restorana u sastavu Turističko rekreacijskog centra "Kraljica Katarina". Naime, menadžment TRC-a kreirao je vrlo povoljnu i privlačnu ponudu za sve one koji najluđu noć žele provesti baš u ovim lokalima...

Snješko od tri metra
Hazim Čukle - Ponedjeljak, 21.12.2009, 17:10
Klikni za više fotografijaSnješko Bijelić
U Fojnici na platou ispred hotela "Stari grad" uposlenici nedavno otvorenog puba i restorana koji su u sklopu ovog hotela su napravili Snješka visine skoro tri metra. Niske temperature pogoduju Snješku da se drži i mami poglede najmlađih a tako i posjetioce puba i restorana hotela "Stari grad" u Fojnici, da u etno ambijentu restorana uz topli kamin i specijalitete fojničkog kraja uživaju gledajući kroz prozore na zimski ambijent Fojnice. Okićena i osvjetljena jelka pored Snješka ispred hotela pokazuje da nam uskoro slijede novogodišnji praznici.

Sadržajna fojnička subota
Emir Aletić - Utorak, 03.11.2009, 17:30
Klikni za više fotografijaFilter band
Posljednja fojnička noć mjeseca oktobra bila je vrlo živa i sadržajna. Mladi su mogli birati gdje će provesti svoje vrijeme. Posebno je veselo bilo u omladinskom centru "Stella" i "pubu" u sastavu TRC "Katarina".

Nakon duže pauze, fojnički "Filter band" ponovo je nastupio u prostorijama omladinskog centra "Stella" u Fojnici. Nastup je potrajao skoro 2 sata, a pun Centar velikim je aplauzom nagradio odlične fojničke muzičare. Ono što posebno raduje svakako je šarolika starosna struktura gostiju, što svakako daje nadu u bolje sutra fojničkog rock & rolla. Gosti večeri bili su Emina Ferhatović i Latif Salčinović.

U isto vrijeme, fojnički DJ par "Impact DJ'z" ubilježio je još jedan nastup u "pubu". Svirka je organizovana povodom Noći vještica i trajala je do prvih sati novog dana.

Pub u TRC „Kraljica Katarina“ prepun gostiju
Turistički info centar Fojnica - Utorak, 29.09.2009, 16:59
Klikni za više fotografijaImpact DJ'z
Nešto više od mjesec dana prošlo je od otvorenja puba i restorana u sastavu Turističko rekreacijskog centra "Kraljica Katarina" u Fojnici. Rijetki su očekivali da će dva novootvorena objekta zauzeti tako važno mjesto u javnom životu Fojničana, i da će gotovo svakodnevno biti ispunjeni do posljednjeg mjesta. To se naročito odnosi na pub, koji posjećuju i gosti iz susjednih gradova. Protekli vikend je protekao u znaku odličnog nastupa perspektivnog fojničkog dj para – Impact DJ'z, kojima je konačno pružena prilika, da se nakon niza nastupa po mnogim bh. gradovima, predstave i publici u svom gradu...

TRC Kraljica Katarina – Radi se punom parom
Turistički info centar Fojnica - Ponedjeljak, 14.09.2009, 16:03
Klikni za više fotografijaRadovi na krovu
Radovi na TRC-u "Kraljica Katarina" u Fojnici ovih dana odvijaju se punom dinamikom. Nakon nepunih godinu dana od početka radova, objekat je skoro poprimio svoj konačan izgled, te će po okončanju svih radova sigurno biti jedan od najljepših i najsavremenijih objekata u regionu.

Kako nam je rekao direktor investitora Hrvoje Barbarić "Prokoško jezero d.o.o.", već su počeli radovi na postavljanju krovne konstrukcije, a vrše se i posljednje pripreme za postavljanje fasade.

Podsjećanja radi, ukupna vrijednost projekta je 4,5 milona KM.

TRC ''Kraljica Katarina'' – Zvanično otvoreni restoran i pivnica
Turistički info centar Fojnica - Petak, 21.08.2009, 14:14
Klikni za više fotografijaBašta restorana
Nakon višemjesečnih radova, protekle sedmice i zvanično su u funkciju pušteni restoran i pivnica turističko – rekreacijskog centra "Kraljica Katarina" u Fojnici. Svečano otvaranje održano je uz prisustvo velikog broja gostiju iz javnog i kulturnog života našeg ali i okolnih gradova. Posebno je atraktivna pivnica koja je već u prvoj sedmici privukla ogroman broj gostiju i već polahko postaje okupljalište fojničke omladine. Uz standardnu ponudu svih vrsta alkoholnih i bezalkoholnih pića, vrijedi istaći i raznovrsnu ponudu koktela, što je nešto sasvim novo u Fojnici...

Kompleks ''Kraljica Katarina'' – Novi ponos našeg grada
Turistički info centar Fojnica - Petak, 14.08.2009, 10:11
Klikni za više fotografijaNovi restoran
Čini se da entuzijazmu Fojničana i njihovom smislu za dobar biznis zaista nema kraja. Naime, fojničko preduzeće "Prokoško jezero“ d.o.o. podarilo je ovih dana Fojničanima još jedan prelijepi objekat – banjsko turistički centar "Kraljica Katarina". Radovi na jednom djelu ovog kompleksa uspješno su privedeni kraju protekle sedmice, pa je za danas (petak, 14.08.) zakazano i svečano otvaranje dosad završenih prostora. Gostima će na raspolaganju biti pivnica, te restoran sa tradicionalnim jelima ovog kraja. Po završetku kompletnog projekta, naš grad će dobiti i modernu apartmansko-poslovnu zgradu u potpunosti namjenjenu tržištu, sa poslovnim prostorima, kasinom, trgovačkim centrom i mnogim drugim sadržajima...

Stablo jelike palo na zgradu budućeg hotela "Stari grad"
Hazim Čukle - Utorak, 02.12.2008, 14:01
Klikni za više fotografijaPosljedice nevremena
Tokom noći 29. na 30. novembar, subote na nedelju, na području općine Fojnica je puhao jak vjetar, čiji se intezitet i jačina nije smanjivala ni tokom nedelje, drugog dana vikenda. Jak vjetar koji je zahvatio područje Fojnice je lomio stabla, skidao crijepove sa krovova kuća, razbijao prozore i tako napravio veću materijalnu štetu. U ulici Mehmeda Spahe koja vodi do hotela "Reumal" u Fojnici je vjetar polomio stablo jelike debljine oko 60 cm i visine dvadesetak metara koje je palo na zgradu budućeg hotela "Stari grad" koji se gradi u sklopu Turističko rekreacijskog centra "Kraljica Katarina" u Fojnici...

Izgradnja Turističko rekreacijskog centra "Kraljica Katarina" u Fojnici
Hazim Čukle - Srijeda, 19.11.2008, 18:45
Klikni za više fotografijaTRC "Kraljica Katarina"
Sudeći po statistici broj gostiju koji posjećuju Fojnicu iz godine u godinu raste, pa se time ukazuje potreba za većim brojem smještajnih kapaciteta. Godišnji broj noćenja gostiju u Fojnici dostiže cifru od 200 hiljada i po nekim nezvaničnim podacima to je veći broj noćenja nego u Neumu. U cilju poboljšanja turističke ponude Fojnice, pored hotela „Reumal“ i Apartmanskog naselja „Aquareumal“ i privatnog smještaja ovih dana je započeta izgradnja Turističko rekreacijskog centra „Kraljica Katarina“ koji nosi ime posljednje Bosanske kraljice. Od Hrvoja Barbarića direktora izvođača radova na ovom kompleksu smo saznali: "Vidite da se broj gostiju koji posjećuju Fojnicu povećava, pa se time ukazuje i potreba za povećanjem smještajnih kapaciteta. Mi smo započeli izgradnju Turističko rekretativnog centra „Kraljica Katarina“ Fojnica početkom oktobra ove godine a rok završetka ovog projekta je novembar iduće godine..."

pretraga novosti :: arhiva novosti