Nova verzija sajta
Traženi pojam
U kategoriji
Datum (godina/mjesec/dan)  //

Bilo koju riječ Sve riječi

Vaša pretraga za O istoj temi: Sport-Form je pronašla slijedeće:

Prodaja poslovne zgrade "Sport - Form"-a
Mirsad Topalović - Srijeda, 04.04.2012, 09:47
Klikni za više informacijaBosna i Hercegovina
Federacija Bosne i Hercegovine
Srednjobosanski kanton
Općinski sud u Kiseljaku

Broj 49 0 Ip 005762 04 Ip
Kiseljak, 23.02.2012. godine

Općinski sud u Kiseljaku, stručni saradnik Fatima Hajdarević, u izvršnoj stvari tražitelja izvršenja Raiffeisen bank d.d. Sarajevo, Ul. Danijela Ozme br. 3, protiv izvršenika "Sport-Form" d.d. Fojnica, radi naplate novčanog potraživanja v.sp. 869.784,90 KM, 23.02.2012. godine donio je:

Zaključak o prodaji nekretnine
Prodaja će se obaviti usmenim javnim nadmetanjem dana 10.04.2012. godine u 10 sati.
(Za više informacija kliknite ovdje)


Agencija za unapređenje stranih investicija u Bosni Hercegovini, 19.03.2012
(Preuzeto sa: www.fipa.gov.ba)

Sastanak u Sport Formu
Nasir Selimović - Četvrtak, 08.03.2007, 16:17
Klikni za više fotografijaSport Form
Utorak, 06.03. - Narastajući problemi u vezi sa privatizacijom tekstilnog kombinata "Sport – form", napokon su doveli do dugo očekivanog susreta direktora Agencije za privatizaciju SBK, Željka Radoša, i kupaca, Nenada Šavije i Zvonke Bratuše, sa predsjednicom granskog sindikata Ferdijom Kojčin i predstavnicima radnika Sport – forma. Nedavna traženja vijećnika Općinskog vijeća za sličnim sučeljavanjem i pojašnjenjem sadašnjeg statusa ovog kolektiva, nisu urodila plodom. Današnji sastanak u Fojnici trebao je da razjasni mnoge nedoumice.

Privatizacija Sport Forma, pitanja bez odgovora
Nasir Selimović - Srijeda, 24.01.2007, 13:17
Fojnica onlineSrijeda, 17.01. - U nemogućnosti da u službenoj korespodenciji upotrijebi živopisni jezik ulice pa da kaže "odj..ite", direktor Agencije za privatizaciju Srednjobosanskog kantona, Željko Radoš, u odgovoru na postavljeno pitanje vijećnika Ismara Bratića, pokazuje svu institucionalnu ili možda svoju birokratsku bahatost, nevješto skrivenu u formulaciji da "nije u obvezi dostaviti Općinskom vijeću traženu informaciju".

Linkovi:
O istoj temi: Sport - Form
Sjednica Općinskog vijeća
Nasir Selimović - Nedjelja, 05.10.2003, 14:17
Općina Fojnica01.10. - Dugo najavljivana i odgađana sjednica Općinskog vijeća Fojnica na kojoj će se posebno analizirati nezavidno stanje u fojničkoj privredi sa posebnim akcentom na dešavanja u preduzećima "Sport – form" i "Šipad Fojnica", održana je danas u konferencijskoj sali hotela Reumal. Osim optuživanja i korištenja sadašnje situacije da se ona što efektnije poentira u dnevno-političke svrhe, sama sjednica nije mogla da pruži rješenje koje bi nudilo nadu izlaska iz krize. I dalje je ostala otvorena opcija "Sabosa" o iznajmljivanju tvornice i pokretanja proizvodnje u tri smjene, ali se čeka izjašnjavanje "Šipad Eksport importa" po tom pitanju.

Linkovi:
O istoj temi: Općinsko vijeće Fojnica
O istoj temi: Kriza u preduzećima Šipad - Fojnica i Vranica
O istoj temi: Sport - Form
pretraga novosti :: arhiva novosti