Početna stranica
..:: Utorak, 16.01.2018 ::..
Vodič – upute Dokumenti OpćinePristup informacijamaMatični ured Sklopljeni brakovi MZ Fojnica Pitanje općinskoj upraviPrimjedbe, sugestije, pohvale Općina Fojnica Vijećnici Mjesne zajednice

 

Savez općina i gradova Federacije BiH

 

Governance Accountability Project (GAP)

 

Zavod za zbrinjavanje mentalno invalidnih lica Drin Fojnica

 

Zavod za zbrinjavanje mentalno invalidnih osoba Bakovići - Fojnica

 

Franjevački samostan Duha Svetoga u Fojnici

 

Pretraga

Fojnica.ba
Google
Pretraga novosti
Forum
(www.fojnica.ba/forum)

Fojnica chat
Zadnje objavljeno
Servisne informacije
Vremenska prognoza Stanje na putevima Auto karta Evrope
Vrijeme u Fojnici
 
U mjesecu oktobru vjenčala se samo tri bračna para
Hazim Čukle - Petak, 07.11.2008, 13:35
Klikni za više fotografijaAdis i Aldijana
Kako smo saznali u Matičnom uredu u Fojnici na području općine Fojnica su u mjesecu oktobru sklopljena samo tri braka. Svoje sudbonosno "Da" su izrekli i u zajednički novi život krenuli i bračnim vodama su zaplovili: Oliver Barešić i Lea Stanić, Hazim Fejzić i Behara Bureković, Adis Salčinović i Aldijana Merdan.

U septembru vjenčano osam bračnih parova
Hazim Čukle - Ponedjeljak, 20.10.2008, 13:47
Klikni za više fotografijaAdmir i Dženisa
Kako smo saznali od službe Matičnog ureda općine Fojnica tokom mjeseca septembra na području opcine Fojnica sklopljeno je osam brakova. Svoje sudbonosno "Da" su izreklii u novi zajednički život krenuli: Seldin Akšamović i Vernesa Begić, Admir Omanović i Dženisa Zeher, Afed Huskić i Elma Pugonja, Samir Ajanović i Selma Gego, Milijan Lekić i Olivera Jurak, Amil Šehović i Admira Zelkanović, Josip Tuka i Lidija Lovrić, Radislav Lovrić i Jasmina Momčilović.

U mjesecu augustu se vjenčalo 14 parova
Hazim Čukle - Četvrtak, 11.09.2008, 16:55
Klikni za više fotografijaElma i Saša
Kako smo saznali u Matičnom uredu općine Fojnica u mjesecu augustu na području općine Fojnica sklopljeno je četrnaest brakova. U zajedničku bračnu luku su uplovili i krenuli u zajednički život parovi: Igor Iličić i Rahela Muratović, Eniz Fejzić i Hadžera Selimović, Amir Durić i Neira Bajrić, Nermin Klisura i Merima Hodžić, Ivan Miličević i Jelena Miletić, Šućo Lucević i Zehrija Pehlivan, Dalibor Marković i Ivana Biletić.

Klikni za više fotografijaSanja i Marko
Bračnim vodama su zaplovili i u novi život krenuli i bračni parovi: Slaviša Bošnjak i Lucija Medić, Željko Zelenika i Kristina Mitrović, Muradif Kurta i Amela Sarajčić, Haris Mujčić i Melfida Jusupović, Saša Bajrić i Elma Merušić, Boris Puljić i Milijana Čuturić, Marko Bagarić i Sanja Šimić.

Mjesec august je i mjesec rekorder ove godine kada su u pitanju vjenčanja mladih bračnih parova. U mjesecu augustu je njih 14 kazalo svoje sudbonosno "Da".

U mjesecu julu se vjenčalo deset bračnih parova
Hazim Čukle - Petak, 08.08.2008, 17:37
Klikni za više fotografijaAmela i Fahrudin
Kako smo saznali iz Matičnog ureda općine Fojnica, tokom mjeseca jula na području općine Fojnica sklopljeno je deset brakova. Svoje sudbonosno "Da" su rekli i u zajednički život krenuli mladi bračni parovi: Zdenko Petrović i Kristina Krajinović, Adnan Robović i Hasiba Islamagić, Fahrudin Orman i Amela Zilkić, Latif Salčinović i Kadira Doborac, Elvin Mašin i Mirzeta Kešlić. U bračne vode i novi život su krenuli i Emir Bureković i Emina Nukić, Ivo Miloš i Jedinka Rajić, Asmir Husbašić i Fatima Omeragić, Esmir Eminić i Nermina Turčinović, Marijo Bošnjak i Dragana Drmač.

U mjesecu junu vjenčala se samo tri bračna para
Hazim Čukle - Srijeda, 09.07.2008, 17:57
Klikni za više fotografijaVjenčanje Mehriđane i Naima
Kako smo dobili informaciju iz Matičnog ureda općine Fojnica na području općine Fojnica tokom mjeseca juna sklopljena su samo tri braka. U bračne vode su zaplovili i novi zajednički život krenuli mladi bračni parovi: Selvedin Merdžanić i Mirnesa Brkić, Naim Rizvić i Mehriđana Polutan, Semir Klisura i Medina Hasanagić.

U maju se vjenčala samo tri bračna para
Hazim Čukle - Petak, 06.06.2008, 15:38
Klikni za više fotografijaAida i Samir
Kako smo saznali u Matičnom uredu općine Fojnica, tokom mjeseca maja sklopljena su samo tri braka. Svoje sudbonosno "Da" su izrekli i krenuli u zajednički novi život: Nusmir Hodžić i Šemsa Malić, Samir Ajanović i Aida Kurta, Nasir Kadrić i Fatima Meša.

U martu tri nova bračna para
Hazim Čukle - Ponedjeljak, 14.04.2008, 13:28
Fojnica onlineKako smo saznali od službe Matičnog ureda u Fojnici u ovom uredu su tokom mjeseca marta sa područja općine Fojnica sklopljena samo tri braka. Svoje sudbonosno "Da" i u bračne vode su uplovili i u zajednički novi život krenuli mladi bračni parovi: Dalibor Grubešić i Nikolina Rajić, Vlatko Bošnjak i Maja Žeželj, Sedin Hatidžić i Erna Dupovac.

U februaru vjenčana tri bračna para
Hazim Čukle - Četvrtak, 06.03.2008, 14:51
Fojnica onlineKako smo saznali u Matičnom uredu općine Fojnica, na području općine Fojnica u mjesecu februaru su se vjenčala samo tri bračna para. Svoje sudbonosno "DA" su izrekli pred matičarem i krenuli u novi život: Mumin Smajić i Mirela Saka, Akif Ajanović i Čićak Muamera, Mahmut Merdžanić i Mejra Ramić.

U novoj godini samo četiri vjenčanja
Hazim Čukle - Ponedjeljak, 11.02.2008, 17:06
Fojnica onlineNa području općine Fojnica, u prvom mjesecu ove godine sklopljena su samo četiri braka. Kako smo saznali u Matičnom uredu općine Fojnica u Fojnici brak je sklopilo četiri mlada bračna para. Svoje sudbonosno "DA" su izrekli i krenuli u nove životne vode: Muvedet Bejtić i Rialda Aletić, Sakib Merdžanić i Mirsada Mušinbegović, Fikret Softić i Sanela Čaušević, Ajdin Behlil i Dženita Dedić.

U novembru vjenčana četiri bračna para
Hazim Čukle - Srijeda, 05.12.2007, 13:18
Klikni za više fotografijaNihad i Indira
U Matičnom uredu općine Fojnica svoje sudbonosno "Da" su izrekla četiri bračna para i krenuli u zajednički budući život. Bračnim vodama su zaplovili zajedno Nihad Crnalić i Indira Memija, Elvedin Neradin i Indira Ibrahimović, Mustafa Beba i Seniha Beba, Mahir Pamić i Nermina Bajrić.