Početna stranica
..:: Subota, 28.11.2015 ::..
Vodič – upute Dokumenti OpćinePristup informacijamaMatični ured Sklopljeni brakovi MZ Fojnica Pitanje općinskoj upraviPrimjedbe, sugestije, pohvale Općina Fojnica Vijećnici Mjesne zajednice

 

Savez općina i gradova Federacije BiH

 

Governance Accountability Project (GAP)

 

Zavod za zbrinjavanje mentalno invalidnih lica Drin Fojnica

 

Zavod za zbrinjavanje mentalno invalidnih osoba Bakovići - Fojnica

 

Franjevački samostan Duha Svetoga u Fojnici

 

Pretraga

Fojnica.ba
Google
Pretraga novosti
Forum
(www.fojnica.ba/forum)

Fojnica chat
Anketa
Za koga ćete glasati na Prijevremenim izborima 06.09.2015. godine za načelnika Općine Fojnica
Emir Memija 53.91% (186)
Sabahudin Klisura 46.09% (159)
Ukupno glasova: 345

Vidi rezultate
Kalendar dešavanja
« Novembar 2015
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Zadnje objavljeno
Servisne informacije
Vremenska prognoza Stanje na putevima Auto karta Evrope
Vrijeme u Fojnici
 
Vjenčanje Nihada Crnalića i Indire Memija
Hazim Čukle - Ponedjeljak, 12.11.2007, 19:19
Klikni za više fotografijaVjenčanje Nihada i Indire
Jesen je godišnje doba poznato po tome što se u njemu najviše mladih ženi i udaje. Zabilježili smo jedno takvo vjenčanje koje se desilo ovih dana. Svoje sudbonosno "Da" su kazali Nihad Crnalić i Indira Memija iz Fojnice. Nihadova familija je tokom proteklog rata stigla u Fojnicu. Veliki dio njegove familije je rasut po bijelom svijetu. Mladoženja je apsolvent Kriminalistike, a mlada medicinski radnik uposlena u hotelu "Reumal" u Fojnici. Mladenci su se vjenčali šerijatski pred glavnim imamom Medžlisa Islamske zajednice Fojnica hadži Mensurom ef. prof. Mensurom Pašalićem i u sali "Aquareumala" pred matičarkom Mulijom Muminović. Nakon vjenčanja uslijedilo je veselje u sali "Aquareumala" uz brojne zvanice. Želimo im dug i sretan zajednički život.

U oktobru vjenčano samo pet parova
Hazim Čukle - Petak, 09.11.2007, 18:52
Klikni za više fotografijaSamira i Adis
Tokom mjeseca oktobra u Matičnom uredu pred matičarem je svoje sudbonosno "Da" kazalo pet mladih bračnih parova. U zajednički život su krenuli i u bračne vode uplovili: Adis Klisura i Samira Imamović, Saudin Vuković i Edina Pugonja, Ibrahim Bašić i Mirsada Ramić, Nedim Kapić i Amila Memija, Zdenko Oroz i Ljilja Miličević.

U septembru se vjenčalo sedam bračnih parova
Mirsad Topalović - Ponedjeljak, 08.10.2007, 17:00
Fojnica onlineU Matičnom uredu općine Fojnica u mjesecu septembru svoje sudbonosno "DA" izreklo je i krenulo u zajednički budući život sedam mladih bračnjih parova. U bračne vode su uplovili: Tončo Miličević i Kristina Damjanović, Sead Bureković i Amila Kubat, Mario Marković i Snježana Miličević, Elvedin Pamić i Almina Osmanović, Marijo Raić i Dušica Brdžanović, Adil Bašić i Elma Tiro, Mirnes Aletić i Eldina Pajić.

12 parova reklo "Da"
Mirsad Topalović - Četvrtak, 06.09.2007, 17:19
Klikni za više fotografijaElmedin i Sidika
U Matičnom uredu Fojnica tokom mjeseca augusta svoje sudbonosno "DA" i u budući život su krenuli zajedno: Mehmed Muharemović i Amela Muminović, Edin Ahmetak i Amila Kršić, Edis Fejzić i Alma Agić, Edin Meša i Indira Smajić, Mumin Pugonja i Selmina Hajdarević, Jasmin Ahmetak i Senada Ramić. U bračne vode su još zaplovili i Siniša Knežević i Ivana Perić, Jasmin Behrić i Dženana Karavelić, Elmedin Karahmet i Sidika Simitović, Almir Gekić i Lejla Kovač, Mirza Husbašić i Suvada Neradin, Emir Drinić i Elvedina Merdžanić.

U mjesecu julu se vjenčalo osam parova
Mirsad Topalović - Četvrtak, 02.08.2007, 13:50
Klikni za više fotografijaIsmail i Sabina
Na području općine Fojnica u mjesecu julu ove godine se vjenčalo osam mladih bračnih parova. U matičnom uredu općine Fojnica svoje sudbonosno "DA" su rekli Ajdin Selman i Alisa Salčinović, Ismail Kreso i Sabina Simitović, Adi Kulaglić i Selma Mahić, Ivica Bošnjak i Elmina Merdžanić. U zajedničke braćne vode su uplovili i Amel Merdžanić i Jasmina Mutap, Asmir Vuković i Jasmina Hadžić, Ajdin Hibović i Amra Muminović, Mensur Meša i Elvedina Litrić.

Vjenčalo se šest bračnih parova u mjesecu junu
Hazim Čukle - Utorak, 03.07.2007, 20:48
Fojnica onlineUtorak, 03.07. - Kako smo saznali iz Matičnog ureda općine Fojnica tokom mjeseca juna vjenčalo se šest mladih bračnih parova. Sudbonosno "DA" su rekli i u bračne vode su zaplovili: Almin Mujičić i Almira Kreso, Nermin Letić i Fatima Softić, Nezir Ibreljić i Indira Bejtić, Senid Omerčević i Zineta Karić, Edin Omanović i Medhija Buljina i Goran Rajić i Ružica Biletić.

U mjesecu maju se vjenčala dva bračna para
Hazim Čukle - Srijeda, 06.06.2007, 14:52
Fojnica onlineSrijeda, 06.06. - U Matičnom uredu u Fojnici su se sa područja općine Fojnica vjenčala dva mlada bračna para. Pred matičarem svoje sudbonosno "DA" su izrekli i time otpočeli zajednički život bračni parovi: Almin Mujčić i Almira K., Nedim Huseinbašić i Edina Merdan.

Za dva mjeseca se vjenčalo samo 5 bračnih parova
Hazim Čukle - Ponedjeljak, 07.05.2007, 15:34
Fojnica onlinePonedjeljak, 07.05. - Kako smo saznali od službe Matičnog ureda općine Fojnica, na podrućju općine Fojnica za protekla dva mjeseca ove godine (mart i april), se vjenčalo samo pet bračnih parova. U bračne vode su zaplovili: Fikret Smajić i Sehveta Lugavija, Marinko Milušić i Ivana Kajasa, Ilija Krajina i Mila Puljić, Mirzet Aletić i Habiba Jahić, Venco Bilić i Svjetlana Franković.

Za prva dva mjeseca ove godine vjenčalo se 13 parova
Hazim Čukle - Ponedjeljak, 12.03.2007, 18:38
Klikni za više fotografijaMladenci
Ponedjeljak, 12.03. - Kako smo saznali u Matičnom uredu općine Fojnica, za prva dva mjeseca ove godine na području općine Fojnica sklopljeno je trinaest brakova. Svoje sudbonosno DA su pred matičarem kazali: Suad Akšamović i Aida Bukvić, Ivica Bubić i Snježana Bošnjak, Slobodan Oroz i Ivona Knežević, Esnaf Merdžanić i Nevresa Merdžanić, Rizah Berbić i Munira Huskić, Jasmin Rizvić i Rašida Ramljak.

Za prva dva mjeseca vjenčalo se 18 parova
Hazim Čukle - Petak, 24.03.2006, 18:54
Fojnica online06.03. - Kako smo saznali u matičnom uredu općine Fojnica, za prva sva mjeseca ove godine u Fojnici se vjenčalo 18 bračnih parova. U bračne vode su uplovili: Kasim Pamić i Binka Karašin, Almedin Hasanagić i Indira Mešanović, Ivan Džepić i Anđelka Tomić, Nasir Bašić i Zemina Kadrić, Dejan Golub i Bosiljka Miličević, Nisvet Ahmetak i Sabina Mujkić, Adem Salčinović i Merzajeta Smaka ...