Početna stranica
..:: Nedjelja, 29.11.2015 ::..
Vodič – upute Dokumenti OpćinePristup informacijamaMatični ured Sklopljeni brakovi MZ Fojnica Pitanje općinskoj upraviPrimjedbe, sugestije, pohvale Općina Fojnica Vijećnici Mjesne zajednice

 

Savez općina i gradova Federacije BiH

 

Governance Accountability Project (GAP)

 

Zavod za zbrinjavanje mentalno invalidnih lica Drin Fojnica

 

Zavod za zbrinjavanje mentalno invalidnih osoba Bakovići - Fojnica

 

Franjevački samostan Duha Svetoga u Fojnici

 

Pretraga

Fojnica.ba
Google
Pretraga novosti
Forum
(www.fojnica.ba/forum)

Fojnica chat
Anketa
Za koga ćete glasati na Prijevremenim izborima 06.09.2015. godine za načelnika Općine Fojnica
Emir Memija 53.91% (186)
Sabahudin Klisura 46.09% (159)
Ukupno glasova: 345

Vidi rezultate
Kalendar dešavanja
« Novembar 2015
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Zadnje objavljeno
Servisne informacije
Vremenska prognoza Stanje na putevima Auto karta Evrope
Vrijeme u Fojnici
 
U augustu osam vjenčanja
Hazim Čukle - Četvrtak, 16.09.2010, 17:05
Klikni za više fotografijaEdin i Arnela
Kako smo saznali u Matičnom uredu općine Fojnica tokom mjeseca augusta u ovom Matičnom uredu je vjenčano osam bračnih parova. Brak su sklopili i u zajednički novi život krenuli bračni parovi: Kenan Hasanbegović i Amra Selimović Hasanbegović, Vahid Pugonja i Emina Karalić, Mirnes Omerčević i Mirnesa Fuško, Amir Akšamović i Almedina Rizvo, Fadil Akšamović i Fatima Pekušić, Samir Mračkić i Elma Orlić, Ibrahim Meša i Mirela Horo, Edin Topalović i Arnela Huskić.

Rekordan broj vjenčanih
Hazim Čukle - Četvrtak, 05.08.2010, 17:07
Klikni za više fotografijaAlmir i Alma
Klikni za više fotografijaJosip i Ivana
Mjesec juli je izgleda bio "napodobniji" mjesec za sklapanje brakova u Fojnici. To potvrđuje podatak da je u Fojnici tokom dosadašnjih sedam mjeseci ove godine sklopljeno ukupno 41 brak a do sada je mjesec juli mjesec rekorder po sklapanju brakova jer se samo u mjesecu julu vjenčalo 18 bračnih parova. Kako smo saznali u Matičnom uredu općine Fojnica tokom mjeseca jula sklopljeno je osamnaest brakova...


U mjesecu junu sedam vjenčanja
Hazim Čukle - Četvrtak, 08.07.2010, 16:32
Klikni za više fotografijaTaib i Elma
Kako smo saznali u Matičnom uredu općine Fojnica tokom mjeseca juna brak je sklopilo sedam bračnih parova. Sudbonosno "Da" su zajedno izrekli i u novi život krenuli bračni parovi: Arsen Polutan i Merima Hadžić, Elvedin Mušanović i Alma Maslan, Almedin Mustajbegović i Lejla Aletić, Edin Varka i Zana Pamić, Taib Huseinbašić i Elma Šehić, Ramiz Bureković i Aida Šećerović, Dino Šahmić i Aida - Muhiba Zečević.

U mjesecu maju samo tri vjenčanja
Hazim Čukle - Ponedjeljak, 07.06.2010, 16:52
Klikni za više fotografijaMelisa i Ibrahim
Tokom mjeseca maja na području općine Fojnica vjenčala su se samo tri mlada bračna para. Kako smoo saznali u Matičnom uredu općine Fojnica sudbonosno "Da" su zajedno izrekli i u zajednički život krenuli Saudin Hasković i Zijada Agičić, Jasmin Durić i Safija Fatić, Ibrahim Fejzić i Melisa Buljina.

U mjesecu aprilu vjenčano šest parova
Hazim Čukle - Petak, 14.05.2010, 16:37
Klikni za više fotografijaMagdalena i Željko
Kako smo saznali u Matičnom uredu općine Fojnica na području općine Fojnica tokom mjeseca aprila vjenčalo se šest mladih bračnih parova. Sudbonosno "Da" i u bračne vode su uplovili i zajednički budući život krenuli: Zdravko Kapetanović i Vesna Panić, Mehmed Polutan i Merisa Mešanović, Željko Vidović i Magdalena Gujić, Tomislav Stanić i Renata Damjanović, Ivan Miletić i Marijana Glavočević, Nevres Huseinbašić i Saudina Vuković.

I u mjesecu martu samo dva vjenčanja
Hazim Čukle - Srijeda, 07.04.2010, 16:43
Fojnica onlineKako smo saznali u Matičnom uredu općine Fojnica tokom mjeseca marta na području općine Fojnica su sklopljena samo dva braka. Sudbonosno "Da" su zajednički izgovorili i u bračne vode uplovili mladi bračni parovi Fadil Merdžanić i Sanela Bureković, Narcis Isić i Nihada Delić.

U mjesecu februaru samo tri vjenčanja
Hazim Čukle - Srijeda, 31.03.2010, 22:03
Fojnica onlineDa se mladi sve teže odlučuju stupati u brak u općini Fojnica pokazuje podatak o veoma malom broju vjenčanja u prva dva mjeseca ove godine. U mjesecu januaru su obavljena samo dva vjenčanja a kako smo saznali u Matičnom uredu općine Fojnica tokom mjeseca februara na području općine Fojnica sklopljeno su samo tri braka. Sudbonosno "Da" su izrekli i u novi zajednički život krenuli: Hasan Kurta i Amila Koro, Almir Litrić i Selma Aletić, Idriz Bajrić i Elvedina Bajrić.

U januaru samo dva vjenčanja
Hazim Čukle - Petak, 19.02.2010, 16:35
Fojnica onlineDa je recesija zaista pogodila i mlade te i njihovu odluku na stupanje u bračne vode pokazuje i primjer iz Fojnice jer se mladi sve teže odlučuju na taj sudbonosni korak. Kako smo saznali u Matičnom uredu općine Fojnica tokom mjeseca januara na području općine Fojnica su sklopljena samo dva braka. U novoj godini svoje sudbonosno "Da" su izrekli i u novi zajednički život krenuli bračni parovi Josip Vukoja i Vlatka Lovrić, Dženan Bureković i Nusreta Hodžić.

U decembru pet vjenčanja
Hazim Čukle - Petak, 15.01.2010, 17:30
Fojnica onlineKako smo saznali u Matičnom uredu općine Fojnica tokom mjeseca decembra na području općine Fojnica je sklopljeno pet brakova. U posljednjem mjesecu 2009. godine je svoje sudbonosno "Da" izreklo pet bračnih parova i u Novu godinu i novi zajednički život krenulo: Nermin Pašić i Nadija Begić, Samir Prosjanović i Hajrija Manjgafić, Amar Mešanović i Nadira Tukić, Refik Karalija i Aida Kadrić - Hadžimahović itd.

U novembru četiri vjenčanja
Hazim Čukle - Ponedjeljak, 07.12.2009, 17:11
Fojnica onlineKako smo saznali u Matičnom uredu općine Fojnica tokom mjeseca novembra su sklopljena četiri braka. Svoje sudbonosno "Da" su izrekli i u zajednički život krenuli: Darko Cvjetković i Monika Bilić, Norbert Pilnaček i Samija Pamić, Kemal Mačkić i Zenaida Ferhatović, Mirsad Ramić i Sabina Herceg.