Fojnica online v2018
Rezultati pretrage slika - "zima"
Mala matura
Mala maturabroj pregleda - 515Osnovci su matursku zabavu održali u hotelu „Reumal“, a prije toga su imali i defile gradom, gdje ih je aplauzima pozdravio veliki broj sugrađana.
Mala matura
Mala maturabroj pregleda - 500Osnovci su matursku zabavu održali u hotelu „Reumal“, a prije toga su imali i defile gradom, gdje ih je aplauzima pozdravio veliki broj sugrađana.
Mala matura
Mala maturabroj pregleda - 444Osnovci su matursku zabavu održali u hotelu „Reumal“, a prije toga su imali i defile gradom, gdje ih je aplauzima pozdravio veliki broj sugrađana.
Mala matura
Mala maturabroj pregleda - 437Osnovci su matursku zabavu održali u hotelu „Reumal“, a prije toga su imali i defile gradom, gdje ih je aplauzima pozdravio veliki broj sugrađana.
Mala matura
Mala maturabroj pregleda - 413Osnovci su matursku zabavu održali u hotelu „Reumal“, a prije toga su imali i defile gradom, gdje ih je aplauzima pozdravio veliki broj sugrađana.
Mala matura
Mala maturabroj pregleda - 405Osnovci su matursku zabavu održali u hotelu „Reumal“, a prije toga su imali i defile gradom, gdje ih je aplauzima pozdravio veliki broj sugrađana.
Mala matura
Mala maturabroj pregleda - 541Osnovci su matursku zabavu održali u hotelu „Reumal“, a prije toga su imali i defile gradom, gdje ih je aplauzima pozdravio veliki broj sugrađana.
Mala matura
Mala maturabroj pregleda - 490Osnovci su matursku zabavu održali u hotelu „Reumal“, a prije toga su imali i defile gradom, gdje ih je aplauzima pozdravio veliki broj sugrađana.
Najnoviji hladni talas i snježne padavine su zahvatile i područje općine Fojnica. U gradu je snježni pokrivač oko 18 centimetara, dok je u višim dijelovima općine Fojnica visina snijega od 50-80 cm
Najnoviji hladni talas i snježne padavine su zahvatile i područje općine Fojnica. U gradu je snježni pokrivač oko 18 centimetara, dok je u višim dijelovima općine Fojnica visina snijega od 50-80 cm broj pregleda - 13409.12.2012
Fojnica zimi
Foto: Hazim Čukle
Ledenice na uličnoj rasvjeti
Ledenice na uličnoj rasvjetibroj pregleda - 9909.12.2012
Fojnica zimi
Foto: Hazim Čukle
Fontana i Općina Fojnica
Fontana i Općina Fojnicabroj pregleda - 11409.12.2012
Fojnica zimi
Foto: Hazim Čukle
Sankanje
Sankanjebroj pregleda - 15909.12.2012
Fojnica zimi
Foto: Hazim Čukle
broj slika - 644 broj strana - 54 1