Sada je Sri svi 22, 2013 5:38 am

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 15 post(ov)a ] 

Da li ste probali ikada sex s osobom istog spola?
Da 17%  17%  [ 1 ]
Ne 83%  83%  [ 5 ]
Ukupno glasova : 6
Autor Poruka
 Naslov: Gay
PostPostano: Pon pro 31, 2007 7:31 pm 
Odsutan
Početnik
Početnik

Pozdrav svima! Znam da ce moja tema vjerovatno izmamiti negativne komentare, ali ne intersiraju me, vec me interesira da mi se jave gay osobe iz Fojnice i okolice, naime krajem mjeseca dolazim u Fojnicu na 2 sedmice i zelio bih upoznati gay osobe za druzenje, izlaske, pice... javite se direktno na moj mail ako vam je nezgodno na forumu. istraktiv@gmail.com

Vrh

Naslov: Re: Gay
PostPostano: Pet sij 04, 2008 6:27 pm 
Odsutan
Moderator
Moderator

istraktiv napisao:
Pozdrav svima! Znam da ce moja tema vjerovatno izmamiti negativne komentare, ali ne intersiraju me, vec me interesira da mi se jave gay osobe iz Fojnice i okolice, naime krajem mjeseca dolazim u Fojnicu na 2 sedmice i zelio bih upoznati gay osobe za druzenje, izlaske, pice... javite se direktno na moj mail ako vam je nezgodno na forumu. istraktiv@gmail.com

Ma nece izmamiti negativne komentare, ili bolje receno nece nikakve, jer su ljudi na ovom forumu prestali da komentarisu. Steta! Ova tema nam je bas simpa :lol: :lol: :lol:

Usput, zelimo ti ugodan boravak u Fojnici!

Vrh

Naslov: Hvala Amela
PostPostano: Ned sij 06, 2008 6:43 am 
Odsutan
Početnik
Početnik

nadam se da ce boravak u fojnici b iti ugodan

Vrh

Naslov: Re: Hvala Amela
PostPostano: Pon sij 07, 2008 6:44 pm 
Odsutan
Moderator
Moderator

istraktiv napisao:
nadam se da ce boravak u fojnici b iti ugodan

Boravak ce definitivno biti ugodan, a koliko ce ispuniti "tvoja ocekivanja" to ne znam. Svejedno, sretno!

Vrh

PostPostano: Uto sij 08, 2008 5:57 pm 
Odsutan
Moderator
Moderator

Amela napisao:
istraktiv napisao:

Ma nece izmamiti negativne komentare, ili bolje receno nece nikakve, jer su ljudi na ovom forumu prestali da komentarisu. Steta! Ova tema nam je bas simpa :lol: :lol: :lol:

Usput, zelimo ti ugodan boravak u Fojnici!

Ma ko je prestao da pise?? ;)
Nemam negativnih komentara,samo mi ne prilazi iza ledja ;))))
PS. pa gdje si ti Amela :?:

e svoj su zadnji metak odavno opalili...''
Djole

Vrh

Naslov:
PostPostano: Sri sij 09, 2008 9:27 am 
Odsutan
Početnik
Početnik

U Fojnici ima dosta gajeva samo su to rijeci za shume pa bi vas mogli uputiti u neku obliznju shumu.E Gey tog ti nema u Fojnici ovdje ti je kod nas moguce naletit na pedercica ili na pedercinu kojeg ces lako prepoznati vec na ulici.

Vrh

Naslov:
PostPostano: Pet sij 11, 2008 8:20 am 
Odsutan
Moderator
Moderator

2512972 napisao:
U Fojnici ima dosta gajeva samo su to rijeci za shume pa bi vas mogli uputiti u neku obliznju shumu.E Gey tog ti nema u Fojnici ovdje ti je kod nas moguce naletit na pedercica ili na pedercinu kojeg ces lako prepoznati vec na ulici.

HeHe, nemoj covjeka demoralisati, on ce bezbeli prepoznati sta mu treba, a mi smo zaboga topli ljudi pa sve prihvatamo objerucke, heh, sto ti je turisticka mahala. Ko li je sljedeci Dzek?!

Vrh

PostPostano: Pet sij 11, 2008 8:24 am 
Odsutan
Moderator
Moderator

Ma ko je prestao da pise?? ;)
Nemam negativnih komentara,samo mi ne prilazi iza ledja ;))))
PS. pa gdje si ti Amela :?:[/quote]

Hehehe, valjda nece.

Gdje sam JA? Sedmicno, makar 5 puta otvorim forum, i ne sjecam se kad sam vidjela da si nesto napisao.

PS. pa gdje si ti Amere? :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: Sub lis 04, 2008 3:13 pm 
Odsutan
Početnik
Početnik

Najbolje ih sviju raznjet, sramota za covjecanstvo, sramota za ovu lijepu zemlju.

Vide se kučice male
Tamo je moj rodni kraj, moj mili zavičaj

Vrh

Naslov:
PostPostano: Uto lis 07, 2008 2:28 pm 
Odsutan
Napredni
Napredni

Ja licno smatram da su to bolesni ljudi koje treba lijeciti/psihicki bolesnici/ a ne dati im sva prava kao sto je npr. u Svedskoj dat prijedlog u Parlamentu Svedske da se izmijeni Zakon o braku, tako da ce glasiti"Brak se moze zasnovati izmedju dvije osobe" a ne kao sto je dosad bilo "izmedju covjeka i zene". Sta vam ovo gore govori da je cijelo drustvo bolesno a ne samo pojedinci koji to traze.Sve sto je dato do sada u Parlamentu Svedske je usvojeno pa sam sigurna da ce se i ovo usvojiti, vecinom glasova. Eto, to je dokaz da je sve sto je na zemlji prokleto, pa ko se izbori sa tom svom prljavstinom ici ce u Dzenet, sto mislim da ce ih biti vrlo malo. Amerika je izvor zla a Evropa je slijepo slijedi a mi hocemo u Evropu, pa neka nam je Allah na pomoci. Sellam/Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: Sub lis 25, 2008 11:45 pm 
Odsutan
Moderator
Moderator

Lijeciti kombinacijom struje i vode :D :D :D

e svoj su zadnji metak odavno opalili...''
Djole

Vrh

Naslov:
PostPostano: Čet stu 13, 2008 4:40 pm 
Odsutan
Napredni
Napredni

Sta mislite da li ima medju zivotinjama homoseksualizma, ili se samo ova pojava nalazi u ljudskom rodu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: Čet stu 13, 2008 4:42 pm 
Odsutan
Napredni
Napredni

Sta mislite da li ima medju zivotinjama homoseksualizma, ili se samo ova pojava nalazi u ljudskom rodu. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: Pet tra 17, 2009 7:33 pm 
Odsutan
Početnik
Početnik

naravno da nebi nikad probao sex sa istim spolom...........

Vrh

PostPostano: Čet svi 17, 2012 8:37 am 
Odsutan
Početnik
Početnik

Homofobi su pritajeni homosexualci
PORICANJE i napad mogu biti vrlo moćan obrambeni mehanizam. U obrambene mehanizme spada i homofobija, tvrde znanstvenici iz sveučilišta u Rochesteru, Essexu i Santa Barbari. Skupina znanstvenika zaključila je da mladi studenti koji su homofobi, negativne osjećaje prema homoseksualcima gaje jer su oni isti takvi. Budući da vide sličnosti kod sebe i kod homoseksualaca, prema njima pokazuju mržnju, piše Science Daily.

"Pojedinci koji tvrde da su heteroseksualci, no u psihologijskim testovima pokazuju veliku privlačnost prema istom spolu. osjećaju se ugroženo od homoseksualaca jer oni imaju slične tendencije", izjavio je vodeći znanstvenik istraživanja. Cijela studija bit će objavljena ovog mjeseca u jednom stručnom časopisu za psihologiju. Istraživanje je provedeno na četiri različite lokacije u Njemačkoj i SAD-u na 160 studenata.

Istraživači su određivali seksualnu orijentaciju svojih ispitanika, a potom mjerili njihove reakcije na riječi i fotografije homoseksualaca i heteroseksualaca. Oni koji su brzo reagirali na fotografije homoseksualaca, a sporo na fotografije heteroseksualaca su homoseksualne prirode.

Oni koji su bez problema definirali vlastitu seksualnost u pravilu su pokazali prijateljske osjećaje prema homoseksualcima. "U mnogim slučajevima ljudi koji ne znaju koje su orijentacije vode unutarnji rat koji izlazi na van. U heteroseksualnom društvu, život je sam po sebi izazov za homoseksualce. No, u homofobnim okruženjima, prihvaćanje da si manjina može biti uistinu zastrašujuće", zaključili su istraživači.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 15 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC + 01:00 sata