Početna stranica
..:: Utorak, 16.01.2018 ::..
Odaberite kategoriju
NovostiPretraga novostiArhiva novostiUvodDemografski podaci City HistoryNatural ResourcesHow to come?Google Translate HistorijatKulturno-historijski spomeniciZnameniti Fojničani Susreti Zija DizdarevićFojničko ljetoMemorijal Kenan Memija Prirodni resursiLokalni ekološki akcioni plan TurizamKako doći u Fojnicu?Karta općineMapa grada Obrazovni sistemZdravstvoRRC ReumalInfrastrukturaPrivredaPoljoprivredaInvestirajte u FojnicuHotel "Nature"Aquapark FojnicaTRC "Kraljica Katarina"Žičara - Gondole Općina FojnicaBiro za zapošljavanje RedakcijaMapa sajtaServisne informacijeInternet pristup Foto galerijaFotografije na Google Earth (KML)Panoramio mapa (ukoliko nemate Google Earth)Video snimciKnjiga gostijuForumFojnica chatE-razgledniceAdresarDirektorij linkovaVremenska prognozaWebmailRSS
Pretraga

Fojnica.ba
Google
Pretraga novosti
Forum
(www.fojnica.ba/forum)

Fojnica chat
Zadnje objavljeno
Servisne informacije
Vremenska prognoza Stanje na putevima Auto karta Evrope
Vrijeme u Fojnici
 
Turnir u malom nogometu "Fojničko ljeto 2003", 5. kolo
Nasir Selimović - Petak, 11.07.2003, 12:07
NogometGRUPA "A"
SARAJEVO OSIGURANJE - RADIOLOŠKI CENTAR 5:4
STR "HOP-STOP" Bilalovac - STR "EKSTRA" 4:3
CAFFE "AISS" - Mesnica "MEŠA" 3:0 (bb)
Iz IV kola: RADIOLOŠKI CENTAR - CAFFE "AISS" 7:7

GRUPA "B"
MUSLINOVAC - FORUM MLADIH 4:3
NK "FOJNICA" - MIAM 5:3
Slobodna "VATROSTALNA”

Konačan izgled tabele nakon 5 odigranih kola:

Turnir tabela
Fojnica online foto galerija
mir5ad - Srijeda, 09.07.2003, 12:05
Fojnica onlineDodana nova kategorija u foto galeriju, "Dešavanja u Fojnici". Svi koji posjeduju fotografije vezane za Fojnicu mogu nam ih poslati, rado ćemo ih objaviti. Slike skenirati rezolucijom 150px i poslati na email webmaster@fojnica.ba.
Turnir u malom nogometu "Fojničko ljeto 2003", 4. kolo
Nasir Selimović - Ponedjeljak, 07.07.2003, 12:03
NogometGRUPA "A"
STR "HOP-STOP” Bilalovac – RADIOLOŠKI CENTAR 4:3
SARAJEVO OSIGURANJE – Mesnica "MEŠA” 3:0 (bb)
STR "EKSTRA” – CAFFE "AISS” 2:2

GRUPA "B"
VATROSTALNA Zenica – MUSLINOVAC 9:6
MIAM – FORUM MLADIH 2:1
Slobodan NK "FOJNICA”
Turnir u malom nogometu "Fojničko ljeto 2003", 1. kolo
Nasir Selimović - Utorak, 01.07.2003, 12:00
NogometGRUPA "A"
"RADIOLOŠKI CENTAR" Sarajevo – STR "EKSTRA” 5:3
"SARAJEVO OSIGURANJE" Visoko – CAFFE "AISS” 4:1
STR "HOP-STOP” Bilalovac – Mesnica "MEŠA” 13:1

GRUPA "B"
NK "FOJNICA” – "MUSLINOVAC" 7:1
"VATROSTALNA" Zenica – "FORUM MLADIH" 17:1
"STARI GRAD" Konjic – "MIAM" 3:2

Utakmice 2. kola igraju se večeras, 02.07.2003., iza 19 sati, sportski teren "Reumala".
Neuspjeh
Nasir Selimović - Ponedjeljak, 30.06.2003, 11:49
Općina FojnicaShodno zaključku sa međustranačkog sastanka od 23.06. predstavnici političkih stranaka, danas su ponovo neuspješno pokušavali iznaći zadovoljavajuće rješenje povodom apstinencije u radu Općinskog vijeća članova kluba vijećnika HDZ-a i NHI-a.


Linkovi:
O istoj temi: Općinsko vijeće Fojnica
Otvoreno "Fojničko ljeto 2003"
Nasir Selimović - Subota, 28.06.2003, 11:48
Općina Fojnica"Fojničko ljeto 2003" otvoreno je nastupom KUD "Gajret" iz Sarajeva. Međutim loše vrijeme spriječilo je održavanje koncerta na otvorenom, tako da kafana Reumala, gdje je u međuvremenu improvizirana scena i gledalište, nije mogla da primi sve ljubitelje narodnog stvaralaštva.

Linkovi:
O istoj temi: Fojničko ljeto
Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci
Nasir Selimović - Utorak, 24.06.2003, 11:47
ReumalReprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci, aktuelni svjetski i evropski prvak, u vremenu od 24.06 do 01.07. boravi u Reumalu na pripremama za Evropsko prvenstvo koje će održati krajem augusta. Selektor Mirza Hrustemović i direktor reprezentacije Amir Kriko, kao i do sada pred sva velika takmičenja, ponovo su odabrali Fojnicu, koja posjeduje na malom prostoru neophodne uslove za pripreme vrhunskih sportista kakvi ustvari i jesu naši reprezentativci. Međutim kako kažu selektor i direktor reprezentacije, Fojnica im donosi i sreću od prvih ratnih izlazaka na velika takmičenja i nebi željeli prekinuti pobjedonosni pohod.

Predavanje o osteoporozi
Nasir Selimović - Ponedjeljak, 23.06.2003, 11:46
ReumalDanašnjim, iznenađujuće dobro posjećenim, predavanjem dr Elvedina Kape o OSTEOPOROZI, Centar za medicinsku rehabilitaciju "Fojnica" počinje seriju popularnih medicinskih predavanja za svoje goste s ciljem da ih preko svoga stručnog osoblja upozna sa nekim bolestima savremenog doba od kojih boluje veći dio današnje svjetske populacije, a što je u uskoj vezi sa djelatnostima kojima se Centar bavi.
Općina
Nasir Selimović - Ponedjeljak, 23.06.2003, 11:30
Općina FojnicaU cilju rješavanja nastale krize u radu Općinskog vijeća Fojnica, održan je sastanak sa predstavnicima političkih stranaka i partija na kojem je klub hrvatskih vijećnika u pisanoj formi iznio svoje prijedloge za prevazilaženjem krize, te ih donosimo u cijelosti u izvornom tekstu:

"Vezano za izlazak iz novonastale situacije u radu Izvršne vlasti te normalnog nastavka rada Općinskog vijeća predlažemo:

1. Izvršiti popunu Izvršne vlasti u općini Fojnica sukladno Zakonu o upravi u FBiH "Sl. list FBiH, broj:28/97. i citiranog članka 8. koji glasi: "U organima uprave osigurava se odgovarajuća nacionalna zastupljenost službenika u skladu sa nacionalnom strukturom stanovništva Federacije, Kantona-županije

Linkovi:
O istoj temi: Općinsko vijeće Fojnica
Sjednica Općinskog vijeća
Nasir Selimović - Ponedjeljak, 16.06.2003, 11:15
Općina FojnicaSjednica Općinskog vijeća Fojnica zakazana za današnji dan, održana je i pored bojkota peterice vijećnika HDZ-a i NHI-a, koji su zasjedanje napustili, kako su naveli, zbog čestih preglasavanja na sjednicama kao i nezadovoljstvom sporom realizacijom povratka na radna mjesta radnika hrvatske nacionalnosti, odnosno odgovorima općinskih službi na postavljena vijećnička pitanja. Pošto je sjednicu napustio i predsjedavajući Općinskog vijeća Slavko Lovrić, preostalih 12 vijećnika iz SDA, SDP i SBiH, pozivajući se na Statut Općine Fojnica, odlučilo je da nastavkom sjednice predsjedava Mujo Zahirović.

Linkovi:
O istoj temi: Općinsko vijeće Fojnica
pretraga novosti :: arhiva novosti