Početna stranica
..:: Utorak, 21.11.2017 ::..
Odaberite kategoriju
NovostiPretraga novostiArhiva novostiUvodDemografski podaci City HistoryNatural ResourcesHow to come?Google Translate HistorijatKulturno-historijski spomeniciZnameniti Fojničani Susreti Zija DizdarevićFojničko ljetoMemorijal Kenan Memija Prirodni resursiLokalni ekološki akcioni plan TurizamKako doći u Fojnicu?Karta općineMapa grada Obrazovni sistemZdravstvoRRC ReumalInfrastrukturaPrivredaPoljoprivredaInvestirajte u FojnicuHotel "Nature"Aquapark FojnicaTRC "Kraljica Katarina"Žičara - Gondole Općina FojnicaBiro za zapošljavanje RedakcijaMapa sajtaServisne informacijeInternet pristup Foto galerijaFotografije na Google Earth (KML)Panoramio mapa (ukoliko nemate Google Earth)Video snimciKnjiga gostijuForumFojnica chatE-razgledniceAdresarDirektorij linkovaVremenska prognozaWebmailRSS
Pretraga

Fojnica.ba
Google
Pretraga novosti
Forum
(www.fojnica.ba/forum)

Fojnica chat
Zadnje objavljeno
Servisne informacije
Vremenska prognoza Stanje na putevima Auto karta Evrope
Vrijeme u Fojnici
 
Al-Dino, promocija CD-a
mir5ad - Subota, 22.03.2003, 12:17
Al-Dino Popularni kantautor AL-DINO za poklonike svoje muzike u diskoteci "La Vie” održao je koncert i promociju novog CD-a.

KUD "Baščaršija"
Nasir Selimović - Subota, 22.03.2003, 11:20
KUD Bascarsija Kulturno umjetničko društvo "Baščaršija” iz Sarajeva u "Reumalu” je cjelovečernjim programom pjesama i igara naroda Bosne i Hercegovine, priredilo nezaboravan ugođaj za goste i građane Fojnice.Telefon, Dragača, park...
Nasir Selimović - Srijeda, 19.03.2003, 11:42
DragačaOtpočinjanjem radova na izgradnji objekta za smještaj telefonske centrale u Mjesnoj zajednici Pridola, BH Telekom-Direkcija Travnik, u saradnji s općinskim organima, uspješno okončava projekat telefonizacije područja Općine Fojnica.

Općina Fojnica uz pomoć Vodoprivrede BiH, Ministarstva za šumarstvo, poljoprivredu, vodoprivredu Srednjobosanskog kantona i Agencije za javne radove Lora, planira nastavak radova na regulaciji vodotoka rijeke Dragače, uređenju pješačkih staza na potezu Banjski most - Tabhana i privođenje zapuštene površine Muslinovca krajnjoj namjeni - gradski park.
INFO centar
Nasir Selimović - Srijeda, 19.03.2003, 10:40
InfoU Fojnici je u zgradi Općine, završen i pušten u funkciju INFO centar koji bi u svakom slučaju trebao podići kvalitet usluga općinske administracije prema građanstvu. Svečanom otvorenju, pored predstavnika međunarodne zajednice kao inicijatora i finansijera projekta, prisustvovali su i načelnici općina Kiseljak, Busovača, Vitez, Novi Travnik, Jajce.
Dobrodošli
mir5ad - Utorak, 18.03.2003, 12:03
Fojnica online Dobrodošli na oficijelne web stranice grada Fojnica.

Sajt je postavljen u testni režim rada dana 18.03.2003, sve probleme koje uočite na stranicama prijavite na email webmaster@fojnica.ba.

Pristupni linkovi http://www.fojnica.ba i http://www.fojnica.com.
Čestitamo Vam 18. mart/ožujak, Dan općine Fojnica
Fojnica online redakcija - Utorak, 18.03.2003, 08:09
Fojnica online
Svim građanima Fojnice Fojnica online čestita 18. mart/ožujak,
Dan Općine Fojnica.


Šahovski turnir "OPEN FOJNICA 2003"
Nasir Selimović - Ponedjeljak, 17.03.2003, 12:26
ŠahPovodom obilježavanja Dana općine Fojnica, u hotelu "Reumal” je pod pokroviteljstvom Općine Fojnica, Ministarstva za obrazovanje, kulturu i sport Srednjebosanskog kantona i privrednih organizacija Fojnice, održan, od 13.-16. marta 2003. godine, šahovski turnir OPEN FOJNICA 2003.

Turnir, koji je igran po švicarskom sistemu sa nagradnim fondom u iznosu od 4000 KM, okupio je značajna šahovska imena iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore i Hrvatske.

Nakon trodnevnih borbi konačni redosljed je bio sljedeći:

1. Milan Vukić 6 poena
2. Emir Dizdarević 5,5 poena
3. Milan Draško 5,5 poena

Skupština Nezavisne unije novinara Bosne i Hercegovine
Nasir Selimović - Subota, 15.03.2003, 17:28
ReumalDana 15.03.2003. godine hotel "Reumal” bio je mjesto održavanja skupštine Nezavisne unije novinara Bosne i Hercegovine za čijeg je predsjednika izabran Boro Kontić.
Skupština Nogometnog kluba "Fojnica"
Nasir Selimović - Utorak, 11.03.2003, 10:31
FK FojnicaDana 11.03.2003. godine u hotelu "Reumal” održana je skupština Nogometnog kluba "Fojnica” na kojoj je podnešen izvještaj o radu u proteklom periodu i izabrani novi članovi Upravnog odbora. Za predsjednika Upravnog odbora NK "Fojnica” izabran je Naim Softić.

Ministar vanjskih poslova Republike Hrvatske u Fojnici
Nasir Selimović - Subota, 01.03.2003, 11:35
PiculaTonino Picula, ministar vanjskih poslova Hrvatske, u okviru zvanične posjete Bosni i Hercegovini kratko je boravio u Fojnici, kojom prilikom je obišao Franjevački samostan. Ministra Piculu, primio je gvardijan fra Janko Ljubos i upoznao ga sa aktivnostima vezanim za rekonstrukciju samostanskog muzeja, za šta je, uz Vladu Turske, Vladu Federacije, i Vlada Hrvatske izdvojila značajna sredstva.
pretraga novosti :: arhiva novosti