Nova verzija sajta
..:: Utorak, 20.03.2018 ::..
Odaberite kategoriju
NovostiPretraga novostiArhiva novostiUvodDemografski podaci City HistoryNatural ResourcesHow to come?Google Translate HistorijatKulturno-historijski spomeniciZnameniti Fojničani Susreti Zija DizdarevićFojničko ljetoMemorijal Kenan Memija Prirodni resursiLokalni ekološki akcioni plan TurizamKako doći u Fojnicu?Karta općineMapa grada Obrazovni sistemZdravstvoRRC ReumalInfrastrukturaPrivredaPoljoprivredaInvestirajte u FojnicuHotel "Nature"Aquapark FojnicaTRC "Kraljica Katarina"Žičara - Gondole Općina FojnicaBiro za zapošljavanje RedakcijaMapa sajtaServisne informacijeInternet pristup Foto galerijaFotografije na Google Earth (KML)Panoramio mapa (ukoliko nemate Google Earth)Video snimciKnjiga gostijuForumFojnica chatE-razgledniceAdresarDirektorij linkovaVremenska prognozaWebmailRSS
Pretraga

Fojnica.ba
Google
Pretraga novosti
Forum
(www.fojnica.ba/forum)

Fojnica chat
Zadnje objavljeno
Servisne informacije
Vremenska prognoza Stanje na putevima Auto karta Evrope
Vrijeme u Fojnici
 
Održano prvenstvo BiH u kikboxingu u Fojnici
Anida Ramić, PR - Služba za odnose sa javnošću Općine Fojnica - Ponedjeljak, 12.03.2018, 13:19
Pročitano 0 puta
Klikni za više fotografija Prvenstvo BiH
Prvenstvo Bosne i Hercegovine u kikboxingu održano je proteklog vikenda u Fojnici. Na prvenstvu je učestvovalo preko dvije stotine boraca iz Fojnice, Banja Luke, Bihaća, Cazina, Mostara, Zenice, Sarajeva, Kaknja, Bugojna, Tuzle, Čapljine i drugih bh gradova.
Na ceremoniji otvaranja prisutne je pozdravio Meris Kurta, trener i predsjednik kluba borilačkih vještina Fojnica koji je ujedno i organizator ovog takmičenja. Osim toga, prisutnima se obratio i prvenstvo proglasio otvorenim načelnik općine Fojnica Sabahudin Klisura. U zabavnom dijelu programa učestvovalo je KUD „100 noć“ Fojnica.
Najbolji klub državnog prvensta Bosne i Hercegovine u disciplini Full Contact je KBV Gazija Sarajevo.
Najbolji senior državnog prvenstva Bosne i Hercegovine u disciplini Full Contact je Haris Biber a najbolja seniorka je Selma Balitić, oboje iz KBV-a Gazija Sarajevo.
Najbolji junior državnog prvenstva Bosne i Hercegovine u disciplini Full Contact je Imran Kolenović a najbolja juniorka je Tara Bohatujk, oboje iz KBV-a Panter iz Sarajeva.
Na kraju održavanja prvenstva sponzorima su uručene zahvalnice za pomoć u realizaciji održavanja ovog prvenstva. Zahvalnice su, između ostalih, dobili načelnik općine Fojnica Sabahudin Klisura i direktor JP BH Pošta Mirsad Mujić.Ukoliko želite da pokrenete diskusiju o nekoj temi molimo Vas da koristite Fojnica online forum (www.fojnica.ba/forum).

pretraga novosti :: arhiva novosti