Početna stranica
..:: Nedjelja, 21.01.2018 ::..
Odaberite kategoriju
NovostiPretraga novostiArhiva novostiUvodDemografski podaci City HistoryNatural ResourcesHow to come?Google Translate HistorijatKulturno-historijski spomeniciZnameniti Fojničani Susreti Zija DizdarevićFojničko ljetoMemorijal Kenan Memija Prirodni resursiLokalni ekološki akcioni plan TurizamKako doći u Fojnicu?Karta općineMapa grada Obrazovni sistemZdravstvoRRC ReumalInfrastrukturaPrivredaPoljoprivredaInvestirajte u FojnicuHotel "Nature"Aquapark FojnicaTRC "Kraljica Katarina"Žičara - Gondole Općina FojnicaBiro za zapošljavanje RedakcijaMapa sajtaServisne informacijeInternet pristup Foto galerijaFotografije na Google Earth (KML)Panoramio mapa (ukoliko nemate Google Earth)Video snimciKnjiga gostijuForumFojnica chatE-razgledniceAdresarDirektorij linkovaVremenska prognozaWebmailRSS
Pretraga

Fojnica.ba
Google
Pretraga novosti
Forum
(www.fojnica.ba/forum)

Fojnica chat
Zadnje objavljeno
Servisne informacije
Vremenska prognoza Stanje na putevima Auto karta Evrope
Vrijeme u Fojnici
 
Obilježavanje "Dječije nedjelje 2017"
Anida Ramić, PR - Služba za odnose sa javnošću Općine Fojnica - Četvrtak, 26.10.2017, 14:00
Pročitano 0 puta
Klikni za više fotografija Nedjelja djeteta
Svake godine u mjesecu oktobru se obilježava Dječija nedjelja. Tim povodom Služba za socijalnu zaštitu Općine Fojnica ove godine je u našem gradu provela niz aktivnosti.

Tako je po prvi put organizovana zabavna manifestacija za djecu predškolskog i školskog uzrasta. Preko 500 djece je uživalo u zabavi sa mađioničarima, kostimiranim likova te u karaokama.

Načelnik općine Fojnica Sabahudin Klisura je sa saradnicima obišao i Zavode Drin i Bakovići. Tom prilikom uručio je poklon pakete za korisnike koji borave u Zavodima a sa područja su Općine Fojnica.

Istim povodom načelnik Klisura je posjetio i djecu Roma koji žive na području naše Općine te je i njima uručio prigodne poklon pakete.
Posjeti i poklonima najviše su se obradovali naši najmlađi sugrađani. Igračke i slatkiše dobila su i djeca u JU Obdanište.


Ukoliko želite da pokrenete diskusiju o nekoj temi molimo Vas da koristite Fojnica online forum (www.fojnica.ba/forum).

pretraga novosti :: arhiva novosti