Početna stranica
..:: Nedjelja, 21.01.2018 ::..
Odaberite kategoriju
NovostiPretraga novostiArhiva novostiUvodDemografski podaci City HistoryNatural ResourcesHow to come?Google Translate HistorijatKulturno-historijski spomeniciZnameniti Fojničani Susreti Zija DizdarevićFojničko ljetoMemorijal Kenan Memija Prirodni resursiLokalni ekološki akcioni plan TurizamKako doći u Fojnicu?Karta općineMapa grada Obrazovni sistemZdravstvoRRC ReumalInfrastrukturaPrivredaPoljoprivredaInvestirajte u FojnicuHotel "Nature"Aquapark FojnicaTRC "Kraljica Katarina"Žičara - Gondole Općina FojnicaBiro za zapošljavanje RedakcijaMapa sajtaServisne informacijeInternet pristup Foto galerijaFotografije na Google Earth (KML)Panoramio mapa (ukoliko nemate Google Earth)Video snimciKnjiga gostijuForumFojnica chatE-razgledniceAdresarDirektorij linkovaVremenska prognozaWebmailRSS
Pretraga

Fojnica.ba
Google
Pretraga novosti
Forum
(www.fojnica.ba/forum)

Fojnica chat
Zadnje objavljeno
Servisne informacije
Vremenska prognoza Stanje na putevima Auto karta Evrope
Vrijeme u Fojnici
 
"Socijalni dan 2017"
Anida Ramić, PR - Služba za odnose sa javnošću Općine Fojnica - Utorak, 24.10.2017, 09:15
Pročitano 0 puta
Klikni za više fotografija „Socijalni dan“
Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini organizovala je 20. oktobra Socijalni dan, dan u kojem srednjoškolci mijenjaju školske klupe za radna mjesta i na taj način stiču prvo radno iskustvo.

Tako su i učenici SMŠ „Zijah Dizdarević“ ove godine taj dan radili u institucijama i firmama našeg grada. U okviru projekta „Socijalni dan 2017“, Općina Fojnica je ugostila pet srednjoškolaca koji su bili raspoređeni po nadležnim Službama gdjre su se upoznali s radom općinske administracije.

Inače, u ovogodišnji Socijalni dan uključilo se 20 većih gradova širom Bosne i Hercegovine kao nosioci projekta, kao i 35 drugih lokalnih zajednica, čime je omogućeno da više od 600 bosanskohercegovačkih srednjoškolaca dobije prvo radno iskustvo.

Ukoliko želite da pokrenete diskusiju o nekoj temi molimo Vas da koristite Fojnica online forum (www.fojnica.ba/forum).

pretraga novosti :: arhiva novosti