Nova verzija sajta
Otvoren hotel
anida.ramic - Petak, 08.07.2016, 15:06
Pročitano 472 puta
Klikni za više fotografija Fojnica
U Fojnici je sinoć otvoren hotel "Nature". Na svečanosti otvaranja bili su predstavnici vlasti te sufinansijeri hotela. Riječi dobrodošlice uputio je direktor Nature Concept Fojnica, u sklopu kojeg posluje hotel Nature Haris Šehić.

Također na ceremoniji otvaranja prisutnima se obratio i načelnik Općine Fojnica Sabahudin Klisura koji je rekao kako samo zahvaljujući kvalitetnoj ponudi Fojnica se može nositi sa konkurencijom.
“Moram kazati da je otvaranje ovog hotela još jedan korak u pravcu ostvarenja razvojne strategije našeg turizma koja se bazira na izgradnji visokokvalitetnih novih i rekonstrukciji postojećih hotelskih objekata koji su stub naše turističke privrede. Kada kažem rekonstrukciji postojećih mislim svakako na naše Lječilište Reumal i sve pohvale idu na tu adresu” naglasio je načelnik Klisura.

Inače hotel “Nature” je hotel sa četiri zvjezdice, po važećoj standardizaciji i kategorizaciji.
Hotel se sastoji se od 65 luksuznih apartmana te sadržaja, kao što su luksuzni lobby bar, restoran s vrhunskom pansionskom gastronomskom ponudom i zatvoreni rekreacioni bazen.
U sklopu hotela poslovat će i wellnes centar te VIP rehabilitaciona zona, gdje će biti dostupne usluge poznatih fojničkih ljekara.

pretraga novosti :: arhiva novosti