Nova verzija sajta
"MALI RAJ" Pobjednik turnira
Udruženje za sport i rekreaciju «Katarina» Fojnica - Ponedjeljak, 23.12.2013, 15:14
Pročitano 138 puta
Udruženje za sport i rekreaciju Katarina FojnicaSinoć je u prepunoj dvorani u Fojnici u finalnoj utakmici turnira, momčad "Mali Raj" iz Kiseljaka pobijedila momčad "Veterinarske stanice & Mix Co." iz Fojnice rezultatom 8:2 i potpuno zasluženo osvojila pobjednički pehar, diplomu i novčanu nagradu od 4.000 KM, dok su "veterinari" za drugo mjesto osvojili pehar, diplomu i nagradu od 1.000 KM.

U utakmici prije finala, nakon regularnog dijela utakmice rezultat između "Autodijelova HS" i "Šumašpeda" je bio 4:4, a više spretnosti u raspucavanju imala je momčad "Šumašpeda" te osvojila treće mjesto na turniru i pehar, diplomu i nagradu od 500 KM.
Nagradu za Fair Play momčad turnira dobila je momčad "Internacionalnog univerziteta Sarajevo" koja je svojim pristupom i angažmanom nadasve zaslužila ovaj trofej.
Za najdarovitijeg mladog nogometaša proglašen je Mateo Lovrić iz momčadi "Bet Live" iz Fojnice.

Najbolji vratar turnira je Marko Kapetanović - Kista iz "Veterinara", a MVP-najbolji igrač turnira je Emir Bunar iz pobjedničke momčadi "Malog Raja".
Svi najbolji pojedinci su nagrađeni statuama nogometaša, diplomama i novčanim nagradama.

Finalnu večer turnira su svojom nazočnošću uveličali:
Gospođa Lidija Bradara, predsjednica ŽO HDZ i izaslanica ministra za sport i kulturu gosp. Joze Jurine
Gospodin Amer Halep, izaslanik predjednika Nogometnog saveza BiH, gospodina Elvedina Begića i član Izvršnog odbora krovnog nogometnog saveza,
Gospodin Salkan Merdžanić, načelnik općine Fojnica,
Gospodin Branko Stanić, član Olimpijskog komiteta BiH i predsjednik HDZ Fojnica
i drugi uzvanici iz sportskog, kulturnog i političkog života općine Fojnica.

Generalni pokrovitelj ove tradicionalne sportske manifestacije u Fojnici je Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i sporta KSB/SBK.

Organizator turnira, Udruženje za sport i rekreaciju "KATARINA" Fojnica se zahvaljuje svim nogometašima koji su učestvovali u natjecanju, gledateljima na turniru, članovima Udruženja, prijateljima, sponzorima i pokroviteljima turnira, te im želi sretne božićne i novogodišnje blagdane.

"Sa proglašenjem pobjednika ovogodišnjeg turnira, kreću pripreme za 11. Tradicionalni malonogometni Božićni turnir - Fojnica 2014.", rekao je na kraju Josip Puljić, predsjednik "KATARINE" Fojnica.pretraga novosti :: arhiva novosti