Nova verzija sajta
Stolice MS & WOOD u najvećem svjetskom lancu trgovina IKEA
Fabrika namještaja «MS&WOOD» (Majstori i drvo) - Ponedjeljak, 24.06.2013, 14:45
Pročitano 486 puta
Klikni za više fotografijaStolice MS & WOOD
Nakon isporuke probnih količina stolica početkom ove godine za najveći svjetski lanac trgovina namještaja IKEA doo, uslijedile su nove narudžbe ovog artikla bosanskohercegovačkog branda namještaja MS&WOOD („Majstori i Drvo“).

Tako će MS&WOOD stolice iz Fojnice krasiti evropske izloge ovog švedskog lanca namještaja, a radi se o visokokvalitetnijoj i cjenovno najviše rangiranoj stolici u asortimanu IKEA-e.

„Potvrda kvalitetu kompanije MS & WOOD još je veća, jer će naša stolica prema najavama iz
IKEA-e biti isporučena i na tržište Sjeverne Amerike i Dalekog Istoka, odnosno u Japan. Ovo je još jedno priznanje bosanskohercegovačkoj industriji namještaja, ali i uspješnom poslovnom konceptu i strateškom opredjeljenju našeg većinskog vlasnika i menadžmenta. Osim toga, ovaj poslovni uspjeh treba velikim dijelom „knjižiti“ i na konto naših majstora, čije umjeće su prepoznali u najvećem lancu trgovina namještaja na svijetu“, ističe direktor kompanije MS & WOOD, Hrusto Tupeković.

Saradnja kompanija MS & WOOD i IKEA-e, započeta je prije nepunih pet mjeseci. Na osnovu poslovnog ugovora koji je sklopljen, stvoreni su uvjeti za prodaju MS & WOOD proizvoda na tržištima EU i SAD-a. Novom narudžbom, saradnja i posao su prošireni i na druga svjetska tržišta, bez vremenskih i vrijednosnih limita.

Osim toga, u proizvodnom asortimanu će biti i četiri nova proizvoda koji će se naći u asortimanu IKEA tržnih centara.

pretraga novosti :: arhiva novosti