Nova verzija sajta
Uručili donaciju Zavodu „Bakovići“
Hazim Čukle - Četvrtak, 03.01.2013, 00:33
Pročitano 182 puta
Klikni za više fotografijaDonacija Zavodu
U petak su predstavnici samostalnog Sindikata radnika Komunalne privrede Kantona Sarajevo uručili donaciju određene količine prehrambenih artikala Zavodu za zbrinjavanje mentalno invalidnih osoba „Bakovići“ Fojnica. Predsjednik samostalnih Sindikata radnika Komunalne privrede KS Kemal Lukšić je tim povodom za Fojnica online kazao: „Povodom obilježavanja 57 godina postojanja i rada samostalnog Sindikata radnika Komunalne privrede KS odlučili smo da uručimo namjensku donaciju Zavodu za zbrinjavanje mentalno invalidnih osoba „Bakovići“ Fojnica na osnovu potreba izraženih od strane Uprave ovog Zavoda.“

Ovo je dugogodišnja tradicija koju upražnjavamo svaki put pred Novu godinu. Nadamo se da će ova donacija u potpunosti zadovoljiti potrebe ovog Zavoda za određeno vrijeme. Donacija se sastoji od prehrambenih artikala“.

Na ovoj donaciji je u ime Zavoda „Bakovići“ Fojnica zahvalila direktorica Zavoda dr Nada Sušić Sijarčić, koja je goste upoznala o životu i radu Zavoda „Bakovići“ Fojnica, u kome boravi 375 korisnika starosne dobi od preko 25 godina, a koji dolaze iz cijele BiH o kojima brine 120 uposlenih.

pretraga novosti :: arhiva novosti