Nova verzija sajta
U Reumalu gostovalo amatersko kazalište „Moreta“ iz Kaštela u Hrvatskoj
Hazim Čukle - Srijeda, 24.10.2012, 13:15
Pročitano 244 puta
Klikni za više fotografija„Moreta“ u Fojnici
Tokom vikenda je u velikoj sali hotela „Reumal“ u Fojnici gostovalo Amatersko kazalište „Moreta“ iz Kaštela u Republici Hrvatskoj koje se publici predstavilo predstavom „Molim -samo bez skretanja“ u kojoj su dramatizirane četiri humoreske poznatog satiričara i humoriste Ephraima Kishona.

Voditeljica i scenaristica Amaterskog kazališta iz Kaštela Marija Meri Bradarić je kazala za Fojnica online da ovo kazalište radi pod pokroviteljstvom grada Kaštela: „Okupljamo uglavnom mlade ljude i one koji se tako osjećaju i koji se vole družiti. Uglavnom smo izvodili djela koje sam ja pisala a ovu predstavu poznatog humoriste Ephraima Kishona smo scenarijem prilagodili našim ljudima.

U Fojnici smo zato što ovdje nekoliko godina dolaze naši umirovljenici iz Hrvatske, pa smo tako došli da spojimo ugodno sa korisnim, da vidimo Fojnicu, a ići ćemo i u Sarajevo. Puno je bosanaca u Kaštelima i trudimo se da njegujemo čakovštinu jer se ona gubi“.

Igrali su mladi glumci amateri: Marko Gotovac, Tomislav Kutleša, Marijana Pavičić Pera, Branka Škojo, Lucija Ćurak, Tea Mateta, Mimo Perić, Lily - Olga Vladić, Mihael Ban, Matija Jurić, Lidija Milaković i Ante Pensa.

pretraga novosti :: arhiva novosti