Nova verzija sajta
Fojničani prvaci BiH
mir5ad - Utorak, 27.03.2012, 08:06
Pročitano 180 puta
Klikni za više fotografijaTaekwondo Prvenstvo BiH
U organizaciji Taekwondoe saveza BiH, u Derventi je protekle subote održano deseto seniorsko prvenstvo BiH u taekwondou. Peti put zaredom, u konkurenciji od 100 natjecatelja iz 25 klubova, titulu ekipnog državnog prvaka ponijeli su članovi Hrvatskog taekwondo kluba Hvojnica iz Fojnice. Druga je bila ekipa iz sarajevskog Novog Grada, dok je treće mjesto pripalo klubu Korya iz Tomislavgrada. Fojnički taekwondoisti bili su najbolji i u kategoriji seniora dok je pobjedu među seniorkama odnio klub Magone iz Livna.

Najbolji borac prvenstva je Nikola Oroz, također iz Hrvatskog taekwondo kluba Hvojnica, dok je titulu najbolje seniorke ponijela Meldina Ugarak, iz kluba A. Zejd.

Inače, na prvenstvu je nastupilo 11 seniora i seniorki iz HTKD Hvojnica, a čak njih deset vratilo se s medaljama. Zlatom su se tako okitili Nikola Oroz u kategoriji do 63 kg te Nikola Bošnjak koji je bio najbolji u kategoriji do 74 kg. Drugo mjesto, odnosno srebrenu medalju osvojili su Stjepan Pero Grubešić u kategoriji do 63 i Siniša Oroz u kategoriji preko 83 kilograma. S brončanim medalja s prvenstva su se vratili Ivan Krajina u kategoriji do 63 kg, Muhamed Hukić u kategoriji 74 i Josip Oroz, kategorija 80 kg.

Među pobjednike plasirale su se i tri seniorke HTKD Hvojnice, a to su Ivana Knežević i Anđela Šušnjara, obje u kategoriji do 46 kilograma te Dijana Stanić, kategorija do 62 kilograma.

FENA, 23.02.2012
(Preuzeto sa: www.artinfo.ba)

pretraga novosti :: arhiva novosti