Nova verzija sajta
Doček Nove godine u RC "Brusnica" na Poljani
RC «Brusnica» - Srijeda, 21.12.2011, 08:55
Pročitano 579 puta
Klikni za više fotografijaSki centar "Poljana"
Doček Nove godine 2012. na planini već je tema razgovora među brojnim poklonicima posebnog ugođaja i dobrog provoda. Smještajni kapaciteti u našem hotelu skoro su popunjeni. Ostao je slobodan još jedan apartman. Puni pansion je 75 KM uz 50 KM nadoplate za svečanu novogodišnju večeru i muziku uživo. Popust za djecu je uobičajeni. Djeca do 5 godina imaju besplatan puni pansion a djeca od 5 do 12 godina 50 posto popusta.

No, u ponudi je i uvijek atraktivna restoranska ponuda. Cijena svečane večere uz muziku uživo i gratis jedno piće iznosi veoma prihvatljivih 60 KM. Za organizirane skupine od najmanje četiri osobe dopušteno je unošenje vlastite hrane i pića u naš restoran, s tim da se mjesto za stolom plaća 30 KM. Zabavni program u našem restoranu trajat će od 20.00 do 04.00 sati! Nastupa Brusnica Show Band. Za rezervaciju mjesta nazvati broj recepcije 030/630-200.

Za one koji nisu na vrijeme rezervirali smještaj u našem hotelu a žele Novu godinu dočekati na planini Vranici, odnosno u našem Centru ipak postoji rješenje, smještaj u nekoj od obližnjih vikendica.

pretraga novosti :: arhiva novosti