Nova verzija sajta
Osmi tradicionalni malonogometni Božićni turnir Fojnica '11 - Četvrtfinale
Udruženje za sport i rekreaciju «Katarina» Fojnica - Četvrtak, 15.12.2011, 10:57
Pročitano 236 puta
Udruženje za sport i rekreaciju Katarina FojnicaSinoć su odigrane dvije četvrtfinalne utakmice 8. Tradicionalnog malonogometnog Božićnog turnira - Fojnica 2011. Poznate su dvije momčadi koje su se plasirale u polufinale a to su "NK Bilalovac" i "Inoma" Kiseljak. "NK Bilalovac" je nakon teško stečenog vodstva od 1:0, pametnom igrom utakmicu priveo kraju, te na kraju zasluženo izbacio iz daljnjeg natjecanja favoriziranu momčad "Hrid" Sarajevo rezultatom 2:0.

U drugoj četvrtfinalnoj utakmici odvijala se prava nogometna drama na parketu. Momčad "Inome" Kiseljak koja slovi za jednog od favorita za osvajanje turnira se doslovno provukla u polufinale. Nakon poluvremena i dobre igre "Inoma" je vodila i držala sve u svojim nogama, međutim momčad "Beer Bar" Busovača je krenula na sve ili ništa i bodrena punim tribinama bila na domak iznenađenja. Tri pogođene stative, pregršt promašenih prilika i fenomenalni vratar "Inome" obilježili su drugo poluvrijeme ove lijepe nogometne predstave. Na kraju je na semaforu pisalo 4:3 za "Inomu" Kiseljak.

Između ove dvije utakmice odigrana je prijateljska utakmica između veterana USR "Katarine" i momčadi "Župe Ban-Brdo". Rezultat je bio 4:4 a "rezultati" trećeg poluvremena koje je trajalo do 2 sata iza ponoći još nisu sumirani...

Večeras (četvrtak) su na rasporedu preostale dvije utakmice četvrtine finala. U 19:30 igraju "MDA" Sarajevo - "Limogradnja" Kreševo a u 21:30 "Sofić doo" Konjic - "Šumašped" Fojnica.

Između te dvije utakmice, nastupit će pioniri U14 u utakmici NK "Katarina" Fojnica - FK "Fojnica".

pretraga novosti :: arhiva novosti