Nova verzija sajta
NK "Katarina" - NK "Jardol" 2:1
Udruženje za sport i rekreaciju «Katarina» Fojnica - Utorak, 04.10.2011, 08:53
Pročitano 215 puta
Udruženje za sport i rekreaciju Katarina FojnicaNismo baš pretjerano očekivali pozitivan rezultat u nedjelju protiv NK "Jardola" iz Viteza ali smo se potajno nadali da bi smo mogli dobro stajati na terenu i solidno odigrati ovu utakmicu, pa šta bude. Na zadnjem treningu smo se dogovorili da će svi pioniri dobiti minutažu pred domaćom publikom bez obzira na rezultatat pa makar i izgubili. Krenuli smo dobro u utakmicu, te smo dobrim rasporedom i igrom parirali malo iskusnijim gostima a treba istaknuti da nas je dobrim intervencijama vratar Babić čuvao u rezultatskom "egalu". Nakon izjednačene igre, Mato Bošnjak bježi obrani Jardola i hladnokrvno poentira za naše vodstvo i tako se s 1:0 odlazi na odmor. U drugom poluvremenu smo sve pričuvne igrače uveli u igru a u rastrganoj i nepovezanoj igri smo uspjeli doći do vodstva 2:0 kada je Josip Bućo jakim i preciznim udarcem kaznio neopreznost gostujuće obrane. U zadnjih petnaestak minuta nakon što smo uveli u igru sve pričuvne igrače pa čak i one kojima "kostobrani prelaze preko koljena" primili smo pogodak za 2:1, bilo je zaista teško očuvati prednost. U zadnjim momentima utakmice čak smo morali igrati u zadnjoj liniji sa 3-4 stopera jer smo u igri imali Leona, Stjepana, Vujicu i druge "visoke" igrača, no na kraju smo se izvukli. Upisana je prva pobjeda u ovoj sezoni i na kraju smo zasluženo otišli na sok u prostorije Udruženja.

Naredno gostovanje je u Novoj Biloj koja ima odličnu momčad, pa nam predstoji ozbiljno pripremanje i treninzi. Danas, u utorak, 04.10.2011. u 14:10 je naredni trening, u svlačionici smo se dogovorili što sve treba ponijeti u torbi s čime mladi igrači trebaju upoznati svoje roditelje.

Čestitamo svim našim nogometašima na pobjedi a prijateljima iz Jardola, sucima i delegatima na fer i korektnoj utakmici.

pretraga novosti :: arhiva novosti