Nova verzija sajta
RR Centar "Fojnica" obilježio svoj dan
Hazim Čukle - Ponedjeljak, 23.05.2011, 07:39
Pročitano 218 puta
Klikni za više fotografijaNagrađeni radnici
RR centar "Fojnica" iz Fojnice postoji preko trideset dvije godine. U hotelu "Reumal" i "Novoj bolnici" koji su u sklopu RR Centra "Fojica" se nalazi blizu 600 kreveta a uposlenih je 360 radnika. To je poznato banjsko lječilište, rekreacijski centar koji svoj dan slavi tradicionalno 9. maja svake godine. Tako je bilo i ove godine, Republički Rekreacijski Centar "Fojnica" je proslavio svoj dan. U sklopu proslave Dana Centra uručene su nagrade i priznanja radnicima koji su u ovom Centru proveli radeći neprekidno deset, dvadeset i trideset godina. Prisutnima se obratio generalni direktor RR Centra "Fojnica" u Fojnici dr Eldan Lokmić koji im je čestitao na nagradama i radu te im uručio nagrade i priznanja.

Također u sklopu proslave Dana Centra odigrani su malonogometni i tavla turnir između radnika RR Centra "Fojnica" u Fojnici. Pobjednik malonogometnog turnira je bila ekipa Fizioterapeuti "Reumala", drugo mjesto Fizioterapeuti "Nove bolnice" i treće mjesto Tehnička služba. Najbolji igrač je bio Ajdin Imamović iz pobjedničke ekipe a najbolji golman turnira Salko Tutnjević.U igri tavle najbolji je bio Nedim Beba, drugi Osman Traljo i treći Nedžad Čaluk. Nagrada pobjednicima je bilo pečeno janje i torta koju su pojeli zajedno svi učesnici malonogometnog i tavla turnira.

Za trideset godina provedenih kao uposlenici Centra novčane nagrade i zahvalnice su dobili: Mirsada Beba, Emina Karkić, Nafija Mračkić, Naila Omanović, Saiba Salčinović, Zejna Softić i Hajra Delić. Nakon uručenih nagrada svi su imali zajednički ručak i druženje.

pretraga novosti :: arhiva novosti