Nova verzija sajta
Prezentacija rada novoosnovane zaštitarske agencije "PJF Security" d.o.o. Fojnica
Hazim Čukle - Subota, 30.04.2011, 09:30
Pročitano 211 puta
Klikni za više fotografijaAhmed Beba
U sali broj 1 Oćine Fojnica u utorak je prezentirano osnivanje zastitarske agencije "PJF Security" d.o.o. Fojnica. Ovoj prezentaciji su prisustvovali predstavnici općine Fojnica, policije, firmi i ustanova kojima je potrebna zaštita i pružanje zastitarskih usluga. O zaštitarskoj agenciji PJF (Prokoško Jezero Fojnica) u Fojnici je govorio njen direktor Ahmed Beba koji je tom prilikom kazao da imajući u vidu činjenicu da živimo u društvu u kojem je konstantan porast kriminaliteta gdje smo svakodnevno izloženi raznim siguronosnim rizicima i prijetnjama ova agencija shodno traženim zahtjevima učinit će život i radnu sredinu sigurnom i bezbjednom. Direktor Ahmed Beba je kazao da je agencija certificirana da obavlja poslove fizičke i tehničke zaštite ljudi i imovine.

"Svi uposlenici Agencije su educirani na Policijskoj akademiji i posjeduju službene iskaznice. Naši ciljevi su zapošljavanje mladih sa područja općine Fojnica, redovna obuka i usavršavanje uposlenih, formiranje kluba borilačkih vještina u cilju sportskih aktivnosti mladih itd. Planiran je dovoljan broj uposlenih u skladu sa iskazanim interesom a isti će se povećavati u narednom periodu", za Fojnica online je kazao direktor agencije Ahmed Beba.

Direktor Agencije Ahmed Beba je dugogodišnji sportista i sportski radnik, nosilac je crnog pojasa šesti dan u džudou a želja mu je da u Fojnici prenese svoje sportsko znanje u radu sa mladim džudistima. Radeći u Ministarstvima ZE-DO kantona obavljao je poslove fizičke zaštite istaknutih ličnosti iz političkog i javnog života BiH.

pretraga novosti :: arhiva novosti