Nova verzija sajta
Linija života za Zavod „Drin“
Zavod za zbrinjavanje mentalno invalidnih lica «Drin» - Srijeda, 23.02.2011, 09:36
Pročitano 211 puta
Klikni za više fotografijaZavod Drin
U nedjelju, 27. februara, Televizija Sarajevo emitirat će otvorenu emisiju „Linija života“ u kojoj će učestvovati brojne eminentne ličnosti iz javnog života Bosne i Hercegovine.

TV emisija će biti zabavnog karaktera a gosti će biti ljudi iz sporta, estrade, novinarstva i druge, javnosti interesantne osobe, koji će se javljati na dežurne telefone građanima koji žele razgovarati sa njima. To su Davor Ebner, Al Dino, Enver Lugavić Kice, Mirza Šoljanin, Nedžad Ibrišimović, Neno Murić, Nedžad i Amina Begović, Jovan Divjak, Zaim Poturić, Aleksandar Seksan, Zana Marjanović, Sulejman Haljevac Memo, Dževad Poturak, Ibrahim Spahić, Gradimir Gojer i mnogi drugi.

Događaj će se realizirati u Domu mladih u Skenderiji od 16.00 – 18.30. Ulaz je besplatan za sve građane koji žele direktno prisustvovati. Osim zabavnog dijela sa estradnim umjetnicima, bit će upriličena i prodajna izložba proizvoda koje izrađuju korisnici Zavoda Drin.

Idejni tvorac akcije je Kulturno društvo „Stup“. Dom mladih je omogućio prostor za projekt, a tehničku podršku je dao BH Telecom. Prijenos uživo na programu TVSA možete gledati od 16 do 18,30 sati.

Sva prikupljena sredstva od poziva na humanitarne brojeve telefona BH Telecom-a (2,00 KM) idu direktno Zavodu Drin. Broj telefona 090 291 001 ostati će aktivan tokom cijele godine.

Pozivamo sve građane da se uključe u ovu humanitarnu akciju jer će njihov poziv puno značiti onima koji trebaju pomoć.

pretraga novosti :: arhiva novosti