Nova verzija sajta
NK "Katarina"- OFK "Lugovi" Kaćuni
Udruženje za sport i rekreaciju «Katarina» Fojnica - Utorak, 23.03.2010, 21:15
Pročitano 145 puta
Udruženje za sport i rekreaciju Katarina FojnicaU subotu 20.03.2010. u okviru 13. kola Jedinstvene omladinske nogometne lige SBK, nogometaši NK "Katarina" su ugostili svoje prijatelje iz Lugova/Kaćuna. Na pomoćnom travnjaku nogometnog stadiona u Fojnici od 10 sati pioniri NK "Katarina" Fojnica su u neizvjesnoj utakmici na kraju slavili zasluženu pobjedu 3:2. Za goste su strijelci bili Muhić Sedin za 0:1 u 9. minuti i Haris Čičak za 1:2 u 34. minuti, dok su domaću pobjedu osigurali nadahnutim pogocima Josip Bućo za 1:1 u 10. minuti, Admir Omerbegović za 2:2 u 37. minuti i Nikola Oroz za 3:2 u 51. minuti.

U podne su se sastali i kadeti te na kraju podijelili plijen rezultatom 2:2. Direktnim udarcem iz kuta Vjekoslav Lovrić u 11. minuti doveo je NK "Katarina" u vodstvo a za 1:1 zaslužan je Brkić Zilnija u 17. minuti. Bijegom domaćoj obrani i realizacijom za 1:2 od strane Senada Juhića u pretposljednjoj minuti susreta bili smo na korak od gubitka bodova protiv iskusnije i starije momčadi. Međutim, Boris Šimunić jedini nije mislio tako te eurogolom u protivničke rašlje udarcem iz slobodnjaka sa 25 metara goste šalje doma sa jednim bodom.

Nakon susreta svih 60-tak igrača domaćih i gostiju, sa sucima Juhićem, Pajićem i Lušijom te delegatom Vjekoslavom Šušnjom nastavljaju druženje u prostorijama Udruženja za sport i rekreaciju "Katarina" Fojnica kako bi se uspostavio još bolji kontakt i suradnja dvaju klubova i Nogometnog Saveza SBK.

Aktivnosti se nastavljaju treninzima u utorak i četvrtak od 16 sati a naredno gostovanje je u Jajcu u subotu 27.03. protiv NK "Maestral 96" Jajce.

pretraga novosti :: arhiva novosti