Nova verzija sajta
Izbor direktora Zavoda za zbrinjavanje mentalno invalidnih osoba u Bakovićima
Ivo Markija - Četvrtak, 22.10.2009, 13:05
Pročitano 214 puta
Klikni za više fotografijaSaopštenje za medije
Mojim prijateljima, suradnicima i poznanicima, posebice svima koji su mi davali podršku u bilo kojem obliku u mojem dosadašnjem radu.

Kako se pojedini raspituju za situaciju i što se zapravo zbilo oko «natječaja» i izbora direktora ovdje želim to ukratko pojasniti ali i više od toga zahvaliti se na interesiranju, razumijevanju i podršci.

Iako su sve predviđene kvalifikacije i kriteriji bili na mojoj strani, zahvaljujući «dijelu» politike, nisam prošao. Za mene to i nije bio NATJEČAJ (natjecanje) nego samo pokušaj da se izbor i postavljenje «provuku» kroz nešto što bi trebalo imati formu natječaja, zakonitosti i transparentnosti. Zbog tih razloga, a sa ciljem zaštite svojih prava u natječaju, angažirao sam odvjetnike, obratio se instituciji Ombudsmana / Ombudsmena BiH, Helsinškom komitetu za zaštitu ljudskih prava i drugima.

No, ovdje posebno koristim prigodu i zahvaljujem se svim mojim prijateljima i suradnicima koji su mi pružali potporu, na bilo koji način, u svim ovim proteklim godinama, savjetima, pozivima u posjete, posjetima meni, donacijama, zagovaranjima kod drugih a posebice i u postupku kandidiranja i izbora direktora.

VELIKA HVALA SVIMA VAMA!

P.S. Kako mi nije moguće objaviti ovo na stranici Zavoda kao zavodskom mediju zahvalan sam svima koji mi budu pomogli i omogućili prenijeti ovu poruku!

Ivo Markija
Bakovići, bb
Telefon: 030 803 380 (posao)
030 803 314 (kuća)
063 335 432 (mobitel)

pretraga novosti :: arhiva novosti