Nova verzija sajta
..:: Utorak, 20.03.2018 ::..
Odaberite kategoriju
NovostiPretraga novostiArhiva novostiUvodDemografski podaci City HistoryNatural ResourcesHow to come?Google Translate HistorijatKulturno-historijski spomeniciZnameniti Fojničani Susreti Zija DizdarevićFojničko ljetoMemorijal Kenan Memija Prirodni resursiLokalni ekološki akcioni plan TurizamKako doći u Fojnicu?Karta općineMapa grada Obrazovni sistemZdravstvoRRC ReumalInfrastrukturaPrivredaPoljoprivredaInvestirajte u FojnicuHotel "Nature"Aquapark FojnicaTRC "Kraljica Katarina"Žičara - Gondole Općina FojnicaBiro za zapošljavanje RedakcijaMapa sajtaServisne informacijeInternet pristup Foto galerijaFotografije na Google Earth (KML)Panoramio mapa (ukoliko nemate Google Earth)Video snimciKnjiga gostijuForumFojnica chatE-razgledniceAdresarDirektorij linkovaVremenska prognozaWebmailRSS
Pretraga

Fojnica.ba
Google
Pretraga novosti
Forum
(www.fojnica.ba/forum)

Fojnica chat
Zadnje objavljeno
Servisne informacije
Vremenska prognoza Stanje na putevima Auto karta Evrope
Vrijeme u Fojnici
 
Aquapark - Bazeni
PR JURRC "Fojnica" (Reumal) - Ponedjeljak, 03.08.2009, 08:55
Pročitano 0 puta
Klikni za više fotografijaAquapark Fojnica
Poštovani posjetioci,

na ovom mjestu ćemo Vas obavještavati o dinamici izvođenja radova na Aquapark-u Fojnica i davati sve neophodne informacije vezane za otvaranje i korištenje bazena. Također, ovdje možete pogledati i fotografije iz Aquaparka koje će kontinuirano biti postavljane.

Dio projekta Aquapark koji se trenutno privodi kraju obuhvata dva bazena – rekreacioni bazen površine 950 kvadratnih metara uz vodene efekte: podvodne masaže, whirpool jame, gejzire, slapove, topove i dječiji bazen površine 150 kvadratnih metara. Kompleks Aquapark će raspolagati sa uređenim travnatim i pješčanim plažama, wellness tretmanima na otvorenom, terenima za odbojku na pijesku, stolovima za stoni tenis, zabavištem za djecu i dr. Potpuni doživljaj plaže omogućuju i open barovi, animacijski programi te live dernek pod zvijezdama. Svim posjetiocima na raspolaganju će stajati i dodatne usluge spasilačke službe i hitne medicinske pomoći, kao i previjalište za bebe. Važno je napomenuti da su svi radovi na bazenu kao i bazenska tehnika u skladu sa svjetskim standardima, a bazenska voda se priprema po DIN standardu. Ono što je svakako interesantno jesu i cijene dnevnih ulaznica na bazene (09:00-19:00); odrasli će plaćati 6 KM, djeca 5-14 godina 4 KM, a porodična karta 4+ iznosi 16 KM. Zaljubljenici noćnog kupanja također neće ostati uskraćeni za svoj užitak, noćno plivanje 20:00-24:00 košta 5 KM.

Za sve dodatne informacije pozovite brojeve telefona Centralne prodaje ili nam pišite na email rezervacije@reumal.ba.

Velika posjećenost Aquapark-a Fojnica
(21.08.2009)

Klikni za više fotografijaAmar Osim u Aquaparku
Od trenutka puštanja u rad Aquaparka Fojnica 14. augusta do danas bazene je posjetilo na hiljade kupača iz svih krajeva BiH. Iako je na sam dan otvaranja padala kiša, brojni kupači nisu propustili priliku da budu prvi koji će zaplivati u novim bazenima. Zahvaljujući lijepom i sunčanom vremenu, Aquapark je proteklog vikenda doživio pravu navalu posjetilaca iz Fojnice, Kiseljaka, Sarajeva, Zenice, Visokog, Busovače, ali i iz Goražda, Mostara, Konjica i drugih gradova. Od ponedjeljka do srijede na dvodnevnim pripremama su bili i igrači FK Željezničar, koji su također svoje slobodno vrijeme između treninga provodili na bazenima Aquaparka. Trener Plavih, Amar Osim je sa svojim kolegama iz Stručnog štaba zaigrao i stoni tenis, naravno ubjedljivo je pobijedio, a poslije se posvetio i plivanju u Aquaparku. Na pitanje kakve je utiske stekao o Fojnici, odgovorio je: „Fojnica ima idealne uslove i sve potrebne kapacitete za duže pripreme, pa ćemo svakako planirati idućeg ljeta doći na duži period. Sada smo došli na poziv prijatelja iz FK Fojnica da odigramo jednu prijateljsku utakmicu, a dobili smo poziv i da prisustvujemo koktel party-ju povodom otvaranja Aquaparka“.

Reumal Group Centralna prodaja:
tel.: +38730838-800; -801; -802;
fax.: +38730838-848
Rezervacija online
Fotografije: Gradilište Aquaparka
O istoj temi: Aquapark
O istoj temi: Aquareumal
www.aquareumal.ba
Ukoliko želite da pokrenete diskusiju o nekoj temi molimo Vas da koristite Fojnica online forum (www.fojnica.ba/forum).

pretraga novosti :: arhiva novosti