Nova verzija sajta
Osman Traljo pobjednik 1. Međunarodnog tavla turnira u Zagrebu
Hazim Čukle - Utorak, 23.06.2009, 15:22
Pročitano 240 puta
Klikni za više fotografijaOsman Traljo
Osman Traljo, predsjednik i član Tavla kluba "Dževad Salcinović Šajna " iz Fojnice pobjednik je Međunarodnog tavla turnira koji se igrao u susjednoj nam Hrvatskoj, u povodu osivanja prvog tavla kluba u Hrvatskoj a u organizaciji TK "Zagreb" iz Zagreba. Tavla turnir se igrao u prostorijama TK "Zagreb" u Zagrebu, a na ovom tavla turniru su nastupila 73 tavla igrača iz: Hrvatske, Slovenije, Rumunije, Crne Gore i BiH. Sve učesnike je pozdravio i zaželio im dobrodošlicu presjednik TK "Zagreb" iz Zagreba Marko Kožul.

Igrao se kvalifikacioni i utješni tavla turnir. U finalu ovog međunarodnog tavla turnira su se sastali Osman Traljo iz BiH i Siniša Vrhovec iz Hrvatske. Pobijedio je Osman Traljo i tako postao pobjednik 1. Međunarodnog tavla turnira u Zagrebu i osvojio diplomu i novčanu nagradu od 1500 €, drugo mjesto je pripalo Siniši Vrhovecu iz Hr koji je osvojio novčanu nagradu od 750 Eura, treće mjesto Jozo Kvesić iz BiH sa osvojenih 500 €. Na utješnom tavla turniru prvo mjesto je osvojio Halid Vejzović i novčanu nagradu od 400 €, drugo mjesto Adnan Šarić i nagrada od 200 € i treće mjesto Zijo Ramić i nagrada od 100 €, sva trojica iz BiH.

Pobjednik Osman Traljo nam je kratko kazao: "Ovo nije samo moja pobjeda, ovo je pobjeda Fojnice i BiH. Prilikom odlaska u Zagreb gvardijan Franjevačkog samostana u Fojnici fra Mirko Majdandžić je pored tog što nam je bio jedan od sponzora meni predao Fojnički grbovnik i Franjevački samostan u bakrorezu, koje sam uručio domaćinima tavla turnira u ime Franjevačkog samostana u Fojnici."

pretraga novosti :: arhiva novosti