Nova verzija sajta
Stonoteniseri Vogošće na pripremama u Fojnici
Hazim Čukle - Srijeda, 21.01.2009, 14:22
Pročitano 197 puta
Klikni za više fotografijaStonoteniseri iz Vogošće
Na sedmodnevnim pripremama u Fojnici se nalaze stonoteniseri STK "Vogošća" iz Vogošće, ekipe koja je član stonoteniske Premijer lige BiH za muškarce. U fojničkom hotelu "Reumal" se nalazi osam stonotenisera "Vogošće" iz Vogošće i njihov trener Zoran Miličević. Sreli smo ih na treningu u "Reumalu".

Trener Zoran Miličević nam je kazao: Poslije bazičnih fizičkih priprema koje smo obavili u Vogošći,gdje je rađeno na opštoj fizičkoj pripremi, u Fojnici radimo na takmičarskom usavršavanju igrača. Nismo slučajno izabrali Fojnicu za nastavak ovih priprema, jer ovdje imamo optimalne uslove kada su u pitanju treninzi i smještaj. Uslovi su odlični. Ovdje je osam stonotenisera, prvi tim sa podmlatkom. Nadamo se da ćemo sa ovim pripremama uspjeti se približiti svome cilju, zadržati prvo mjesto u Premijer ligi i osvojiti titulu prvaka BiH. Zahvalili bi se načelniku općine Vogošća Asimu Sarajliću koji u potpunosti podržava naš rad i program, i čijom smo velikom zaslugom stigli u Fojnicu, a zahvalili bi se i našem sponzoru "Simensu".

Pored najboljeg BH stonotenisera Srđana Miličevića na pripremama u Fojnici sa trenerom Zoranom Miličevićem su igrači Almir Divović i Peđa Miličević, kao i mladi igrači Dino Tanović, Almin Alčić i Alija Ramezić. Po prvi put su na ovakvim pripremama mlađi kadeti i perspektivni igrači Ikbal Šeta i Ahmed Selimović.

pretraga novosti :: arhiva novosti