Nova verzija sajta
Ekipa "Lud, zbunjen, normalan" proslavila završetak snimanja
Hazim Čukle - Srijeda, 02.04.2008, 04:59
Pročitano 542 puta
Klikni za više fotografijaEkipa na okupu
Ekipa popularne TV serije "Lud, zbunjen, normalan" proslavila je okončanje snimanja prve sezone od 40 epizoda u motelu "Brusnica" Ski centra "Poljana" iznad Fojnice. Ovaj rekreacijski centar smješten je na oko 1.600 metara nadmorske visine.

Ekipu TV serije, njih tridesetak, ispred motela je, uz domaću rakiju šljivovicu i krušku s brusnicom, dočekao direktor Juro Iviš. Među prvima je stigao glumac Senad Bašić. Bili su tu i scenarista Feđa Isović, direktor fotografije Miljenko Uherka, glumci Žan Marolt i Tatjana Šojić.

Nažalost okupljenih izletnika, nije se pojavila zvijezda serije, popularni Izet, kojeg glumi Mustafa Nadarević. Ovaj sjajni glumac, kako su nam rekli, otputovao je u Zagreb.

Zanimljivo je da je Senad Bašić upoznao svog imenjaka i prezimenjaka, 44-godišnjeg trgovca iz Fojnice. Ispostavilo se da nisu rođaci, ali su ipak iskoristili priliku da se zajedno fotografiraju.

Ekipa serije uživala je u zajedničkom ručku. Na meniju se našao i specijalitet "Brusnice", jelo pod nazivom "Lud, zbunjen, normalan". Saznali smo da se ono sastoji od pohovane piletine s "ludim" sosom od hrena, ljutih feferona i čilija, "zbunjenim" sosom od brusnica s medom i orasima, i "normalnim" sosom od brusnica, te šampinjona.

Druženje je nastavljeno uz muziku i pjesmu Vesne Bošnjak, a ekipa je i zapjevala te zasvirala gitaru.

pretraga novosti :: arhiva novosti