Nova verzija sajta
Završen Tradicionalni Božićni turnir Fojnica 2007
Udruženje za sport i rekreaciju «Katarina» Fojnica - Utorak, 25.12.2007, 14:07
Pročitano 193 puta
Udruženje za sport i rekreaciju Katarina FojnicaZavršen je Tradicionalni malonogometni Božićni turnir – Fojnica 2007 u nadasve izuzetnoj organizaciji Udruženja za sport i rekreaciju "Katarina" Fojnica. U natjecanju 30 malonogometnih momčadi iz Sarajeva, Kiseljaka, Kreševa, Lepenice, Busovače i Fojnice epitet najbolje ponijela je momčad "Marković" iz Kiseljaka. U finalnom susretu pobijedili su vrlo dobru momčad "Centrotrans Eurolines" iz Sarajeva rezultatom 5:4. U borbi za treće mjesto momčad "Expo-trade" Brnjaci je pobijedila "Čelik" iz Kreševa rezultatom 3:2.

Predsjednik Udruženja "Katarina" i organizacijskog odbora turnira Josip Puljić se na kraju završne večeri zahvalio svim momčadima učesnicama, gledateljstvu i pokroviteljima, te uručio nagrade i zaželio lijepe i ugodne blagdane. Iz pobjedničke momčadi turnira koja je dobila plaketu, pehar i nagradu od 3003 KM proglašeni su: najbolji vratar turnira - Bahrudin Omerbegović i najbolji igrač turnira – Slaven Novoselac. Iz momčadi "Čelik" Kreševo je za ovaj turnir specifičnom nagradom svake godine, nagrađen najdarovitiji mladi igrač turnira - Vedran Mišurić Ramljak. Fair play momčad je "Frama" iz Fojnice, a dodijeljena je nagrada kao najvećim prijateljima momčadi "Sek-a" iz Lepenice, odnosno predsjedniku gosp. Željku Markoviću.

Josip Puljić se na kraju zahvalio pokroviteljima: nadležnim ministarstvima kulture i sporta, Expo–trade-u, Eronetu, Vizuri i Prokoškom jezeru d.o.o., Karlovačkom, Sarajevskom Kiseljaku, Eurotruck-u, Cestama Kiseljak, Reumalu, i svim drugim donatorima bez kojih bi ovaj sportski događaj bio nemoguć.

pretraga novosti :: arhiva novosti