Nova verzija sajta
Božićni malonogometni turnir Fojnica 2007 - Raspored utakmica
Udruženje za sport i rekreaciju «Katarina» Fojnica - Petak, 07.12.2007, 14:03
Pročitano 170 puta
Udruženje za sport i rekreaciju Katarina FojnicaDana 06.12.2007. u 20h u caffe-u PINK u Fojnici održano je izvlačenje skupina za momčadi koje su se prijavile za natjecateljski dio Tradicionalnog malonogometnog Božićnog turnira FOJNICA ´07. u organizaciji Udruženja za sport i rekreaciju «KATARINA» Fojnica.

Nakon pozdravnih riječi predsjednika Udruženja «KATARINA», Josipa Puljića prema predstavnicima momčadi, i upoznavanja sa pravilnikom i propozicijama pristupilo se izvlačenju skupina.

Iznimno veliki broj ekipa (30) se prijavilo na, čini se, ponovo vrhunski organiziran sportski događaj u Fojnici. Spisak momčadi u prilogu. Osam momčadi je steklo status nositelja, te su svrstane tako da se u prvom krugu natjecanja po skupinama ne mogu ukrižati.

Njima su pridružene ostale momčadi, pa tako tvore šest skupina po četiri, te dvije skupine po tri momčadi.

Nakon odigravanja u skupinama (svako sa svakim), u daljnje natjecanje plasirati će se po dvije najbolje momčadi iz svake skupine. Nastavak natjecanje je kup-sistem na ispadanje. Ždrijeb je dirigiran do kraja. U prilog raspored utakmica.

Po kraju izvlačenja, svim momčadima je ukazano na fair play igru i sa željom da cijeli ovaj sportski događaj prođe u vrhunskom ambijentu, predsjednik Udruženja se zahvalio svima i pozvao na otvorenje turnira u dvorani Osnovne škole u Fojnici u petak, 07.12.2007. godine u 19:30 h.

pretraga novosti :: arhiva novosti