Nova verzija sajta
Zadnji dan za prijave za Božični malonogometni turnir
Udruženje za sport i rekreaciju «Katarina» Fojnica - Srijeda, 05.12.2007, 13:47
Pročitano 170 puta
Udruženje za sport i rekreaciju Katarina FojnicaUdruženje za sport i rekreaciju
«Katarina» Fojnica

organizira
Tradicionalni malonogometni
Božićni turnir
F O J N I C A ´0 7.


Danas, srijeda, 05.12.2007. godine je zadnji dan za prijavu ekipa na Tradicionalni malonogometni Božićni turnir Fojnica 2007. u organizaciji Udruženja za sport i rekreaciju «Katarina» Fojnica.

Izvlačenje je najavljeno za četvrtak, 06.12.2007. u 20 h u caffe-u "Pink" u Fojnici.

Sve prijavljene malonogometne momčadi tada će dobiti pravilnik i raspored do kraja natjecanja.

Kvalitetu rada i odlučnost našeg Udruženja prepoznali su: Federalno ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i sporta – Županijsko ministarstvo financija – Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i sporta Županije SB – razne privredne strukture i djelatnici – i mnogi drugi.

Posebno se zahvaljujemo na svesrdnoj pomoći ljudima koji imaju isto mišljenje kao i mi: da je sport u našoj sredini dotaknuo dno i da njime «upravljaju» ljudi zalutali u tu društvenu djelatnost, te da je nužno što prije pokrenuti se i potaknuti mladež na prakticiranje zdravog načina života uključivanjem u različite sportske i rekreativne aktivnosti!

Želja članova Udruženja «Katarina» Fojnica je promicanje sporta uopće, te druženje i iskorištavanje slobodnog vremena u bolje svrhe.

Stoga, organiziramo Tradicionalni malonogometni Božićni turnir Fojnica ´07., iako čini nam se nitko u ovoj državi nije dovoljno «lud» za polumjesečnom organizacijom bilo kakvih susreta ili takmičenja. Eto, mi smo «dovoljni», pa ćemo i ove godine ugostiti najbolje malonogometaše Bosne i Hercegovine, i sve druge ljude koji vole sport i rekreaciju.

Pridružite nam se ako imate slične namjere!

Srdačan sportski pozdrav za sve Vas

Prijave i info tel. 063/33-88-56, 063/47-03-17

pretraga novosti :: arhiva novosti