Nova verzija sajta
Primorac boravio u Kiseljaku, Kreševu i Fojnici
mir5ad - Petak, 16.11.2007, 02:05
Pročitano 199 puta
Fojnica onlineNositelj liste HDZ-a za XI izbornu jedinicu dr. Dragan Primorac boravio je u srijedu u Kiseljaku, Kreševu i Fojnici. Središnji predizborni skup održan je u Kiseljaku. Skupu je prethodila posjeta dr. Primorca hrvatskim braniteljima, a tom prigodom uručeni su im i prigodni pokloni. U Ime Vlade Republike Hrvatske Primorac je najavio financijsku potporu u visini od 300 000 kuna za obnovu samostana u Fojnici. O stanju i zbivanjima u fojničkoj župi informirao ga je gvardijan samostana fra Mirko Majdandžić.

Tijekom boravka u Kiseljaku Primorac je posjetio vrtić sv. Franjo kojeg su prije dvije godine utemeljile sestre franjevke, a šezdesetak mališana obradovalo se prigodnim poklonima. Upriličen je i susret s načelnikom kiseljačke općine Mladenom Mišurićem, a koji mu je zahvalio za brojne projekte koje je Vlada RH financirala u toj općini.

Također, u Kreševu se Primorac susreo s načelnikom općine Matom Barišićem gdje je obišao samostan i srednju školu. Primorac je pohvalio radišnost kreševskih ljudi, jer ta općina praktično i nema nezaposlenih.

Uz potporu Vlade RH kreševski srednjoškolci uskoro će dobiti i sportsku dvoranu za brojne sportske aktivnosti. U svojim obraćanjima Primorac je naglasio kako oni imaju snagu i dostojanstvo iza sebe i Hrvatsku koja ih nikada neće iznevjeriti ni izdati.

bljesak.info, 15.11.2007
(Preuzeto sa: www.bljesak.info)
pretraga novosti :: arhiva novosti