Nova verzija sajta
Fojničko ljeto 2007 - 12. Memorijal "Kenan Memija" - Konferencija za medije
Hazim Čukle - Ponedjeljak, 30.07.2007, 18:28
Pročitano 290 puta
Klikni za više fotografijaKonferencija za medije
Nedjelja, 29.07. - Pred finalnu utakmicu 12. Memorijala "Kenan Memija" između ekipa domaćina NK Fojnice i FK Veleža iz Mostara u Sali hotela "Reumal" održana je konferencija za novinare. Na toj konferenciji za štampu su bili prisutni direktor NK Fojnice Naim Softić, predsjednik NK Fojnice Ramiz Meša, šef stručnog štaba NK Fojnice Mirsad Memija, zamjenik UO NK Fojnice Asim Zahirović, sportski direktor FK Veleža iz Mostara Avdo Kalajđić i član uprave NK Fojnica Ajdin Pašić. Na ovoj konferenciji za štampu su pročitani i sponzori koji su pomogli održavanje dvanaestog Memorijala "Kenan Memija".

Sponzori turnira su bili: Općina Fojnica, Centar za medicinsku rehabilitaciju "Fojnica" iz Fojnice, Radava d.o.o.Fojnica,J.P.BH Pošte, BH Telekom d.o.o. Sarajevo, Štamparija Fojnica, Intrade Energija Sarajevo,Orman, Savremena pekara Fojnica, Elektrovod d.o.o. Fojnica, STR Korzo, Aquareumal, Restoran Boss, Caffe picerija "Silver", Motel "Sunce", Sindikalna organizacija Elektroprivrede Travnik, Motel "Brusnica", Vizura, VH Gradnja Fojnica, UG "Triton", Mesara "Meša" d.o.o. Fojnica, Color art, Mesnica "Durak", Aletram, JKP "Ščona" Fojnica, STR "Klas" Fojnica, Zlatara "Čehajić", Hasky sport Fojnica, Delikates, Zavod "Drin" Fojnica,Caffe "Ais" Fojnica.

Hazim Čukle, 29.07.2007

pretraga novosti :: arhiva novosti