Nova verzija sajta
Fojničani ponovno zauzeli prvo mjesto
mir5ad - Srijeda, 25.04.2007, 20:26
Pročitano 308 puta
Frama FojnicaFrama Fojnica
Subota, 21.04. - Velikom uspjehu predstavnika iz Fojnice na Kvizu znanja sada su se pridružili i članovi Nogometne sekcije Frame koji su na Sportskom natjecanju mladih provincije Bosne Srebrene zauzeli PRVO MJESTO!

Susret je održan u subotu, 21. 4. 2007. u Uskoplju. Sve je započelo svečanim misnim slavljem u prepunoj uskopaljskoj crkvi koju je predvodio asistent Frame fra Nikica Vujica, a za pjesmu i svirku za vrijeme mise pobrinula se Frama Uskoplje.

Nakon mise uslijedio je zajednički objed u prostorijama Doma sv. Ante. Domaćini su se zaista pripremili za veliki broj framaša koji su toga dana stigli u Uskoplje tako da ničega nije nedostajalo. Hvala im od srca. Za vrijeme ručka već su izvučeni parovi tako da se odmah moglo krenuti s natjecanjem: u školskoj dvorani odbojka za djevojke, a na otvorenom terenu preko puta nogomet za muškarce.

Našu Framu predstavljali su nogometaši Nikola Krajina, Željo Arsić, Antonio Protuđer, Dejan Ivoš, Danijel Majić, Petar Katavić, Danijel Radat i Vedran Bošnjak, te voditelj fra Damir Pavić.

U konkurenciji od 11 ekipa naši su nizom pobjeda došli do same završnice gdje su s konačnom statistikom od 16 danih i 2 primljena gola u finalnoj utakmici savladali ekipu iz Rame i tako zasluženo zauzeli prvo mjesto.

Od srca čestitamo našim nogometašima! Neka ih u životu prati Božji blagoslov i želimo im puno uspjeha u sportskom životu. U zdravom tijelu zdrav duh!

Fra Damir, 23.04.2007
(Preuzeto sa www.samostan.ba)
pretraga novosti :: arhiva novosti