Nova verzija sajta
Čelik istopio Kreševo
Hazim Čukle - Ponedjeljak, 11.07.2005, 16:52
Pročitano 290 puta
NK Čelik - NK MIS Kreševo, Fojnica 10.07.2005Borovnice za igrače

Nogometni klub Čelik iz Zenice nalazi se na desetodnevnim pripremama u Fojnici. Trenera Eshera Hadžiabdića smo sreli u Fojničkoj galeriji "Central" gdje je kupio 4 kg svježih borovnica kako bi počastio igrače kako kaže za vrijedan rad i zalaganje na terenu. Ove borovnice će igračima dobro doći za pospješivanje krvne slike. Našli smo ga u društvu sa novinarima "VIP-a" Rasimom Hajdarevićem i Berom Nizićem.

Hibić u Fojnici

Hibić u fojničkom «Centralu»Nekadašnji reprezentativac i nogometaš NK Čelika Mirsad Hibić je stigao u Fojnicu kako bi pružio podršku svojim nekadašnjim klupskim kolegama na utakmici NK Čelika i NK MIS Kreševo. Snimili smo ga u društvu vlasnika fojničke galerije "Central" Mensura Tulumovića i prijatelja.
Čelik istopio Kreševo

Čelik istopio KreševoJučer je odigrana prijateljska nogometna utakmica između NK Čelika i NK MIS Kreševo na stadionu NK Fojnica gdje se okupilo oko 300 gledalaca. Utakmicu su sudili Hajrudin salčinović - Ruda, Rusmir Bogdanić i Pero Nenadić. Boljom igrom pobijedio je NK Čelik rezultatom 5:1. Strijelci za Čelik sa po dva gola Džidić i Jadlović, dok je jedan gol postigao Mahmutović. A strijelac za MIS Kreševo je Arnautović.

Trener Hadžiabdić je u 2. poluvremenu uveo drugi tim te nam je na kraju susreta rekao da je zadovoljan igrom i prvom test utakmicom rekavši da nema euforije te da ima potencijala među mladim igračima ovog tima. Sutra, 12.07.2005, NK Čelik igra drugu test utakmicu protiv FK Sarajevo.

Linkovi:
Fotografija od prije, poslije i sa utakmice (10.07.2005)
O istoj temi: NK "Čelik" u Fojnici
pretraga novosti :: arhiva novosti