Nova verzija sajta
Čelik na pripremama u Fojnici
Hazim Čukle - Četvrtak, 07.07.2005, 21:09
Pročitano 254 puta
Hotel Reumal noćuEkspedicija Nogometnog kluba Čelik sutra će se uputiti u Fojnicu gdje je planirano održavanje prve faze priprema za predstojeću sezonu. Ekipa će u Fojnici ostati deset dana gdje će se prvenstveno raditi na jačanju fizičke spreme igrača. Bit će to klasične bazične pripreme.

Šef stručnog štaba Esher Hadžiabdić objavio je danas spisak od 23 igrača koji će ići na pripreme. Na spisku se nalaze: Avdukić, Burić i Pašić (golmani), Bajramović, Vrban, Grabus, Jusić, Ribić, Beganović, Imamović i Kamberović (odbrana), Ljevaković, Alić, Vršajević, Bajramović, Numanović, Salčinović, Karić, Koruka, Marsiano i Henrike Augusto (vezni red), Mahmutović, Đidić, Kortez, Koreano, Adilović i Šendula (napadači).

Za sada nije poznato da li će na pripreme krenuti Senad Brkić i Vitomir Paškalj sa kojima se UO kluba još uvijek nije dogovorio oko daljnjeg angažmana. Osim pomenutih igrača pregovara se još sa Izudinom Hadžiahmetovićem iz Žepča. Sa svom trojicom pomenutih igrača danas bi trebao biti obavljen razgovor pa bi u slučajno povoljnog ishoda oni trebali pronaći svoje mjesto u ekspediciji za Fojnicu.

Prema nekim informacijama u Fojnici bi Čelik mogao odigrati prijateljski susret sa ekipom Sarajeva.

Zlatan, 06.07.2005
(Preuzeto sa: www.nkcelik.co.ba)
pretraga novosti :: arhiva novosti